Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Α.Ο. Σκοπέλου - Απόλλων Καναλίων 3-0

To 5X5 κατάφερε χθες στο γήπεδό της η ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου δείχνοντας από τώρα τους στόχους της. Ο έμπειρος στο αθλητικό ρεπορτάζ Αργύρης Καρβέλης γράφει:
«Άλλο ένα τρίποντο στο καλάθι της κατάφερε να βάλει σήμερα η ομάδα μας και να παραμείνει μόνη  πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού κατάφερε να κερδίσει σήμερα με πολύ ωραία εμφάνιση τον Απόλλωνα Καναλίων με σκορ 3-0 και να κάνει τους φιλάθλους της να φύγουν για άλλη μια φορά ικανοποιημένοι απ' το γήπεδο.

Τα τρία πανέμορφα γκολ για την Σκόπελο έβαλαν στο 21' ο Παντελής Χρυσοφός ύστερα από όμορφη πάσα του Erjon Hysaj, η οποία προκάλεσε αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα ο πρώτος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με προβολή πάνω στην γραμμή του αντιπάλου τέρματος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 στο 42' ήταν ένα περίτεχνο γκολ το οποίο προήλθε από την συνεργασία των δύο επιθετικών της ομάδας μας Erjon Hysaj και Προκόπη Προκοπίου, όταν ο...
πρώτος έδωσε πάσα πάρε - βάλε στον Προκοπίου και αυτός με την σειρά του με καταπληκτική προσποίηση εξουδετέρωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε την μπάλα το πλεκτό.

Ο συνήθης ύποπτος Erjon Hysaj "χτύπησε" στο 60' ύστερα από καταπληκτική ομαδική ενέργεια, η οποία ξεκίνησε από την άμυνα μας με ωραίους συνδυασμούς η μπάλα χάθηκε φτάνοντας στο αντίπαλο τέρμα και ο Hysaj με δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες βρέθηκαν στο γήπεδο για άλλη μια φορά, ενισχύοντας με το χειροκρότημα τους τις προσπάθειες των παικτών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.