Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

To “Elios Holidays Hotel” εντάσσεται στα “Spyrou Hotels”

H “Spyrou Hotels & Companies” με έδρα την Σκόπελο προχώρησε στην απόκτηση μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας. Το “Elios Holidays Hotel” προστέθηκε πρόσφατα  στα “Rigas Hotel”, “Blue Green Βay” και “Skopelos Holidays Hotel & Spa”. Πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα 3 αστέρων με 54 δωμάτια και διαμερίσματα στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου. 
Η τοποθεσία  χαρακτηρίζεται από το παρθένο πευκόδασος που καταλήγει σε 3 υπέροχες παραλίες εκ των οποίων η μια οργανωμένη. Η περιοχή του Νέου Κλήματος – Έλιος  έλκει το ενδιαφέρον τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων τουριστών που αποζητούν γαλήνιες διακοπές σε πεντακάθαρες θάλασσες. Το χωριουδάκι του Νέου Κλήματος βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, διαθέτει παραδοσιακές ταβέρνες και μια σύγχρονη μαρίνα σκαφών αναψυχής. Σε  περίπου 4 χιλιόμετρα από το “Elios Holidays Hotel”  βρίσκονται και οι πλέον φημισμένες παραλίες Μηλιά και Καστάνι, γνωστή από τα γυρίσματα της ταινίας «Mamma Mia».

«Η εταιρεία μας  συνεχίζει, πάρα τις  ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω της συρρίκνωσης του εγχώριου τουριστικού ρεύματος,  τις τουριστικές επενδύσεις.  Κίνητρα μας αποτελούν τα μαγευτικά τοπία της Σκοπέλου, οι ανέγγιχτες παραλίες της  και το παραδοσιακό χρώμα του νησιού. Σε συνδυασμό με τα δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια που παρέχουμε στους φιλοξενούμενους  των  ξενοδοχείων μας, έχουμε δημιουργήσει σημαντικό ενδιαφέρον για την Σκόπελο»
δήλωσε ο Γιώργος ΜΙΧΑΛΗΣ διευθυντής
Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου και τόνισε πως
«Στο ημερολόγιο  έχουμε σημειώσει μια σειρά διεθνών τουριστικών εκθέσεων που θα συμμετάσχουμε. Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες – διαδικτυακές μορφές προβολής, ενδυναμώνουμε την  αναγνωρισιμότητα  και εξωστρέφεια του προορισμού  ώστε να  πετύχουμε τον στόχο μας για αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την σμαραγδένια  Σκόπελο». 
To “Elios Holidays Hotel”  θα ξεκινήσει την λειτουργία του από τις 15 Μαΐου 2015. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.