Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Επιτυχίες των αθλητών του Α.Σ. TAE-KWON-DO ΠΑΛΜΟΣ

Με 2 χρυσά και 4 χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ. TAE-KWON-DO ΠΑΛΜΟΣ Σκιάθου από το 2ο προκριματικό διασυλλογικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που έγινε το Σαββατοκύριακο 17 - 18 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Για μία ακόμη φορά οι αθλητές, του κατά τα άλλα νεοσύστατου συλλόγου της Σκιάθου, απέδειξαν ότι ατενίζουν το μέλλον τους στο tae-kwon-do με σοβαρότητα, πείσμα και θέληση. Με τη  συνεχή και ακούραστη καθοδήγηση της προπονήτριάς τους Κωνσταντίνας Τσότσου και του βοηθού της Γιώργου Τσότσου τα παιδιά εξελίσσονται και ωριμάζουν συνεχώς ως αθλητές.

Χρυσό μετάλλιο / (1η θέση)
Διολέττα Μαρία (πανκορασίδων 2005 -30kg)
Τάσσος Γεώργιος (εφήβων 2000 -48kg)

Χάλκινο μετάλλιο (3η θέση) 
Τσουρού Αναστασία (νεανίδων 2000 - 46kg)
Αρμαμέντου Ηλιάννα (νεανίδων 2000 - 49kg )
Βιολέττα Ειρήνη (πανκορασίδων 2003 -37kg)
Διολέττας Κων/νος (παίδων 2002 -65 kg)

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους Νίκο Τσότσο, Γιώργο Μιτζέλο, Κων. Κυριαζή και Στεφανία Αρμαμέντου για την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και την συμμετοχή τους στην διοργάνωση της Ένωσης TAE-KWON-DO Βορείου Ελλάδος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους προπονητές Κωνσταντίνα Τσότσου και Γιώργο Τσότσο αλλά και τους γονείς των αθλητών για την ηθική και υλική στήριξη που προσφέρουν στα παιδιά τους, καθώς τα έξοδα καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τις οικογένειές τους και εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.