Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ένα μήνα δωρεάν προπόνηση στο tae kwon do

Ας γνωρίζεις να μάχεσαι, για να μην χρειάζεται…

Γνωριμία με την πιο δημοφιλή κορεατική τέχνη και από τις πιο διαδεδομένες πολεμικές τέχνες στον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι θελήσουν, αφού ο προπονητής Στέγιος Μαυροειδής (3dan ITF) του Α.Σ. Πεπάρηθος (κλικ) δίνει την ευκαιρία σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου να πραγματοποιήσουν ένα μήνα δωρεάν προπονήσεων, χωρίς καμία υποχρέωσή τους.

Βασική αρχή του Τάε Κβον Ντο είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι' αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση από αυτούς που ασκούν το άθλημα.

Οι αρχές του Τάε Κβον Ντο, όπως τις κατέγραψε ο ιδρυτής του αθλήματος Στρατηγός CHOI HONG HI μέσα στην Εγκυκλοπαίδεια του Τάε Κβον Ντο που ο ίδιος έγραψε, είναι οι εξής:

Ευγένεια (Ye Ui)
Ακεραιότητα (Yom Chi)
Καρτερία (In Nae)
Αυτοέλεγχος (Guk Gi)
Αδάμαστο πνεύμα (Baekjul Boolgool)

Περισσότερες πληροφορίες:
Στέργιος Μαυροειδής
τηλ. 6942292953

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.