Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η Σκόπελος βάζει γκολ στον Ρατσισμό!

Το Σάββατο στις 6 μ.μ. η μεγάλη γιορτή

Τους διευθυντές και τους μαθητές των σχολείων της Σκοπέλου ενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου Ιάσων Γαργαλιάνος και Στεφανία Κεφαλλωνίτη για την μεγάλη γιορτή με θέμα «Ο Ρατσισμός έξω από τα γήπεδα / Γίνε μέρος του Κινήματος» που θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο το Σάββατο 18 Οκτωβρίου από τις 6-10 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο.

Η δράση που διοργανώνεται από την  FARE (Football Against Racism in Europe) Action Weeks, την FIFA και την  UEFA ενώνοει πολλές χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη σε ένα μήνυμα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων και έχει στόχο να υπογραμμίσει το γεγονός ότι ο Αθλητισμός μπορεί να υπερβεί όλα τα εμπόδια που βάζουν ο ρατσισμός και οι διακρίσεις ανεξάρτητα από το κοινωνικό, εθνικό, θρησκευτικό υπόβαθρο αθλητών και φιλάθλων.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου προσκαλεί γονείς και παιδιά να βρεθούν στο γήπεδο για αυτή τη γιορτή και ταυτόχρονα να παρακολουθήσουν και το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σκοπέλου - Ακρόπολης Σέσκλου για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.