Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Κόκκινη κάρτα στον Ρατσισμό!

Μοναδικό νησί που συμμετέχει η Σκόπελος

Σήμερα στις 6 μ.μ. η γιορτή, 
στις 7 μ.μ. ο αγώνας Α.Ο. Σκοπέλου - Ακρόπολη Σέσκλου
Σε μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αθλητικές εκδηλώσεις με την οργάνωση FARE (Football Against Racism in Europe) Action Weeks, την FIFA και την UEFA θα ενώσει σήμερα στις 6 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο  και η Σκόπελος τη φωνή της μαζί με  εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη σε ένα μήνυμα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων.

Οι Δράσεις σε όλο τον κόσμο από τις 9 Οκτωβρίου έως και τις 23 Οκτωβρίου έχουν θέμα «Άνθρωποι του Ποδοσφαίρου» με  στόχο να υπογραμμίσουν το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να υπερβεί όλα τα εμπόδια που βάζουν ο ρατσισμός και οι διακρίσεις ανεξάρτητα από το κοινωνικό, εθνικό, θρησκευτικό υπόβαθρο αθλητών και φιλάθλων.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου δίκαια μπορεί να υπερηφανεύεται, αφού η Σκόπελος είναι το μοναδικό νησί που είναι μέρος της καμπάνιας «Football People», η οποία επισημαίνει τη δέσμευση της UEFA για την αντιμετώπιση των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο σε συνεργασία με το δίκτυο της FARE για πάνω από 10 χρόνια»

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου προσκαλεί φορείς του νησιού, γονείς και παιδιά να βρεθούν στο γήπεδο για αυτή τη γιορτή και να ενώσουν τη φωνή τους με όλη την Ευρώπη και ταυτόχρονα να παρακολουθήσουν και το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σκοπέλου - Ακρόπολης Σέσκλου για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.