Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Χρυσό πανευρωπαϊκό μετάλλιο στην Σκόπελο

Από την αθλήτρια του  Κ-1GYM  Σκοπέλου
Μαρία Παπαδοπούλου
και τον προπονητή της Μάνο Βασιλείου
Επέστρεψαν στην Σκόπελο ο Μάνος Βασιλείου και η χρυσή πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του Μαρία Παπαδοπούλου, από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ADCC στην Σόφια της Βουλγαρίας. 
Ο Μάνος Βασιλείου μας είπε:

«Χαίρομαι που για άλλη μια φορά οι σκληρές προσπάθειες μας , έφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προπονηθήκαμε σκληρά, κοπιάσαμε πολύ και συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.  

Στην σχολή μας στο Κ-1 GYM γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και αυτό αποδεικνύεται από τις αναρίθμητες μας επιτυχίες σε διασυλλογικό, σε πανελλήνιο, σε πανευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Δείχνουμε με πράξεις, πως το όνειρο κάθε αθλούμενου, να αναγνωριστεί και να προβάλει τον τόπο και την χώρα του, για μας δεν είναι άπιαστο. Μέσα από σκληρή προπόνηση και πείσμα, έχουμε καταφέρει αυτήν την στιγμή να έχουμε παιδιά από την Σκόπελο με πανευρωπαϊκά μετάλλια όπως ο Γιώργος Μαριδάκης, η Κατερίνα Παναγιωταρά και ο Παντελής Παχής, αλλά και μια μεγάλη αθλήτρια την...
Μαρία Παπαδοπούλου, με διακρίσεις Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες. Σε λίγο καιρό όλα τα μικρά παιδάκια της σχολής μας θα αγωνισθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κικμποξινγκ στην Αθήνα, γνωρίζοντας για πρώτη φορά την μαγεία του αθλητισμού.
Φίλε Σκοπελίτη, φέρε κοντά μας το παιδί σου να του διδάξουμε τον μαγευτικό κόσμο του αθλητισμού, να του μάθουμε την επιτυχία μέσω της σκληρής δουλειάς, τον υγιεινό τρόπο ζωής, να φτιάξει το σώμα του, να ξεφύγει από την μονοτονία της καθημερινότητας, να ξεκολλήσει από τα video games, τους υπολογιστές και τα κινητά, να μάθει την άμιλλα και τον ευγενή ανταγωνισμό, να αναπτύξει  την κοινωνικότητα, την αυτοάμυνα , την αυτοπεποίθηση, την ευελιξία, την ισορροπία και την φυσική του κατάσταση. 

Περιμένουμε να του παρουσιάσουμε στην σχολή μας στο Κ-1 GYM Σκοπέλου, τον βασιλιά ΠΥΓΜΑΧΙΑ, το δυναμικό ΚΙΚΜΠΟΞΙΝΓΚ, το «σωματικό» σκάκι ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΖΙΟΥ ΖΙΤΖΟΥ καθώς και το αρχαιοελληνικό ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ-ΜΜΑ, την υπέρτατη πολεμική τέχνη. 

Προπονήσεις καθημερινά, εγγραφή δωρεάν.


Πληροφορίες 6970-229341»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.