Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Πολιτιστικό Εργαστήρι Σκιάθου / μικροί και μεγάλοι δημιουργοί "εν δράσει"

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι έχοντας διανύσει τρία χρόνια λειτουργίας και δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερα από 450 μαθητές του να ανακαλύψουν ή να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους,  καλωσορίζει και φέτος μικρούς και μεγάλους δημιουργούς για τέταρτη χρονιά.

Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα:
Εικαστικών, αγιογραφίας, ζωγραφικής, εκμάθησης κιθάρας, βοτανολογίας, μεικτών τεχνικών, παλαιογραφίας και θεατρικού παιχνιδιού.

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι, αποτελεί καρπό ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, προκειμένου να αναπτυχθεί ένας πυρήνας γνώσης γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό παλαιότερο αλλά και σύγχρονο. Ο ενθουσιασμός, η όρεξη για δημιουργία και συνεργασία, παραμέρισε τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με πολλές ώρες εθελοντικής προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τη λειτουργία του το Πολιτιστικό Εργαστήρι δεν έχει επιχορηγηθεί, πλην...
ελαχίστων μικρών δωρεών σε υλικά και ως  μόνη πηγή εσόδων είχε την συμβολική συνδρομή των μαθητών, η οποία κατάφερε να καλύψει με δυσκολία τα απαραίτητα λειτουργικά έξοδα του.

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με την επιτυχημένη έκθεση των δημιουργιών των μαθητών  που πραγματοποιήθηκε στο Μπούρτζι από τις 19 έως τις 24 Οκτωβρίου,  και η οποία γέμισε όλους τους φίλους μας με χαρά και ικανοποίηση.

Αυτή είναι και η ανταμοιβή μας.       
                                                                 
Ο ενθουσιασμός, η όρεξη για δημιουργία και συνεργασία και πάνω από όλα η επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από το να συμβάλει στη βελτίωση και στην άνοδο του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου, παραμέρισε τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με πολλές ώρες εθελοντικής προσφοράς.
Η ομάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου ευχαριστεί θερμά τους Δασκάλους, κ. Μιτζέλο Γιάννη, κ. Αντώνη Κισσουρά, κ. Κωνσταντίνο Κουτούμπα, κ. Τσιμπλιαράκη Σταύρο, κα Διολέττα Χρύσα, κα Μιτζέλου Δέσποινα, κ. Τόμεκ Γιοβάνη, κα Ναττάσα Μπουκουβαλα, κα Σούλα Παπαδοπούλου, κ. Κουμιώτη Στάθη,  που εθελοντικά το στήριξαν. Μελλοντικός στόχος  είναι να  αναπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται, να δημιουργηθούν νέα τμήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα που υπάρχουν αλλά και να μπορέσουμε να ενισχύσουμε τα τμήματα αυτά σε υλικοτεχνική υποδομή ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάθε φορά καλύτερο. Για να επιτευχθεί ο στόχος μας, είναι απαραίτητη η συνεργασία  και η υποστήριξη όλων. Είναι λοιπόν ευπρόσδεκτη η προσφορά κάθε τύπου (στέγης , υλική ή εθελοντικής εργασίας).                               

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι, κοινός τόπος των ανθρώπων της προσφοράς και της αισιοδοξίας, ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους, που αφειδώλευτα και με ενθουσιασμό  το στηρίζουν, γεγονός που ενθαρρύνει, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να συνεχίσουν δυναμικά. 

Η ομάδα του εργαστηρίου 
Δέσποινα 'Αννη, Μαρούλα Άννη, Ιωάννα Δένδη, Μελαχροινή Μουστάκα, Παρασκευή Κουτούμπα,  Θοδωρης Τζούμας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.