Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αλόννησος / Βαγγέλης Παπατζιτζές: Πάμε για ρεκόρ

Ένας Έλληνας δύτης θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ Guinness παραμονής κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας παραμένοντας σε βάθος κάτω από τα 12 μέτρα πάνω από 50 ώρες!
Πρόκειται για τον έμπειρο εκπαιδευτή καταδύσεων Βαγγέλη Παπατζιτζέ, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο και μαζί με τους αυτοδύτες του νησιού πραγματοποίησε πρόβες περισσότερο από 16 ώρες, δηλώνοντας στο τέλος την αισιοδοξία του για το εγχείρημα, τονίζοντας ότι ο στόχος αυτού και της ομάδας του είναι η παραμονή του κάτω από τα 12 μ. να φθάσει τις 53 ώρες!

Το ρεκόρ μέχρι στιγμής κατέχει ένας Άγγλος με  49 ώρες και 56 λεπτά.

Η ακριβής ημερομηνία της προσπάθειας, την οποία η efimerida-sporades θα παρακολουθήσει από κοντά, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
_________
Ο Ευάγγελος Παπατζιτζές (κλικ) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα 9 δεκ. 1974. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός όπου και άσκησε το επάγγελμα για μια 10ετία περίπου με αναρίθμητα δημόσια και ιδιωτικά έργα, ενώ παράλληλα ως χόμπι είχε την αυτόνομη κατάδυση.

Η αγάπη για την θάλασσα και ειδικότερα για τις καταδύσεις τον έκαναν να στραφεί προς τα εκεί.

Σήμερα αριθμεί άνω των 7.000 καταδύσεων και πάνω από 1.500 μαθητές.

Ξεχωριστή αγάπη και εμπειρία στα παιδιά και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Θεωρείτε ένας από τους πιο προσιτούς και έμπειρους εκπαιδευτές που υπάρχουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.