Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Σκιάθος / Τα "Πουλιά" σε επικίνδυνη αποστολή

Μία επικίνδυνη αποστολή περίμενε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στην πρώτη τους συγκέντρωση, παλιά και νέα Πουλιά της Σκιάθου. Κάπου στην λίμνη του Αη - Γιώργη δυο παράξενοι κατάσκοποι, ο Χρυσός και ο Αργυρός, περίμεναν με δύο κουτιά τα πολυμήχανα Πουλιά να βάλουν σε τάξη μια ακαταλαβίστικη ιστορία.Έπρεπε να συλλέξουν αντικείμενα που δεν ανήκουν στη φύση και αφού φτιάξουν μια ιστορία, να λύσουν το γρίφο του χάρτη που οδηγεί στο μυστικό σημείο. Και χωρίς πολύ κόπο βρήκαν το μυστικό που μαζί με τις επιθυμίες τους για τη νέα χρονιά, τα έβαλαν σε μια παλιά βαλίτσα που έβγαλαν από το βυθό της λίμνης...

Αν και εσείς θέλετε να μάθετε ποιο είναι το μυστικό, βάλτε στη δική σας βαλίτσα όλη σας την συνεργατικότητα, τη φιλία και την διάθεση της προσφοράς και ενταχθείτε στο Σμήνος.

Καλή Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.