Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Είμαστε κοντά στα παιδιά μας όταν μας χρειάζονται;

Δύο μόνο υποψήφιες μέσα από εκατοντάδες γονείς!

Για ακόμη μία χρονιά διεξάγονται εκλογές  στο σχολείο μας για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου. 

Δυστυχώς και με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι από τους εκατοντάδες γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολειό μας, μόνο δύο  (Ελένη Τραχανά και Δάφνη Χλιβερού - Jaeggi ) ενδιαφέρθηκαν να βάλουν τα ονόματά τους σαν υποψήφιες!

Είναι θέμα αδιαφορίας; Γιατί πώς μπορεί να αδιαφορήσει κανείς  μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί του στο σχολείο! 

Είναι θέμα χρόνου; Ούτε αυτό μπορεί να συμβαίνει μιας και ο σύλλογος δραστηριοποιείται στον ελεύθερο χρόνο μας και κατόπιν συνεννόησης μια φορά τον μήνα ανάλογα τα προβλήματα. 

Γιατί λοιπόν επιλέγουμε για άλλη μια φορά να είμαστε απλοί θεατές στον καναπέ μας και να κωφεύουμε, ενώ μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι για το καλό των παιδιών μας;

Παρακαλώ μην μείνετε αμέτοχοι για άλλη μια χρονιά, τα παιδιά μας χρειάζονται.


Περιμένουμε την συμμετοχή σας και την προσέλευση σας σε αυτές τις εκλογές γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα σχολικά χρόνια των παιδιών μας λίγο καλύτερα.

Δάφνη Χλιβερού-Jaeggi
Πρόεδρος του Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.