Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Απεξαρτημένος δικάστηκε σε 4 ετών κάθειρξη για κατοχή μικροποσότητας ουσιών το 2006

To Σωματείο των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης ζητά την άμεση αποφυλάκιση του Φώτη, απόφοιτου προγράμματος απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ, που πριν λίγες μέρες καταδικάστηκε σε 4 ετών κάθειρξη, κρινόμενος ένοχος για κατοχή μικροποσότητας ουσιών το 2006 – περίοδο που ήταν εξαρτημένος.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης αναφέρει:
«Η απόφαση του δικαστηρίου στρέφεται ενάντια στον Φώτη, αλλά και στους δικούς του ανθρώπους, που πάνω που άρχισαν να τον χαίρονται, τους τον παίρνει μέσα απ’ τα χέρια όχι μια ουσία, αλλά η… δικαιοσύνη. Στρέφεται, ακόμα, απέναντι σ’ όλες και όλους που αγωνίζονται να ζουν -οι ίδιοι ή τα παιδιά τους- «καθαροί» σ’ έναν κόσμο, που κάθε πτυχή του κρύβει εξάρτηση. Στρέφεται ενάντια στους συναδέλφους του ΚΕΘΕΑ, που πασχίζουν να φροντίσουν ανθρώπους σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, που περιλαμβάνουν υποστελεχωμένες δομές, περικοπές χρηματοδότησης κ.ά. Στρέφεται ενάντια σε κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο στις δομές Πρόληψης, Θεραπείας και Επανένταξης, που αγωνιζόμαστε σε αντίστοιχα αντίξοες συνθήκες. 
Θεωρούμε τη δικαστική απόφαση απαράδεκτη και ζητούμε την ανάκλησή της.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.