Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής η Μαρία Παπαδοπούλου και το Κ-1 GYM

Η  μεγαλύτερη παγκοσμίως διοργάνωση πάλης υποταγής η επόμενη πρόκληση για την Μαρία Παπαδοπούλου και τον προπονητή της στο Κ-1 GYM Μάνο Βασιλείου.
Το ADCC submission wrestling θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση πάλης υποταγής στον κόσμο και σε αυτήν παίρνουν μέρος η ελίτ των παλαιστών, επαγγελματίες αθλητές από όλον τον κόσμο, συμμετέχοντας σε αυτήν αθλητές με το υψηλότερο επίπεδο γνώσεων στο jiu jitsu, στο Brazilian jiu jitsu, στο judo, στο sambo, στην ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη και γενικότερα στις μεικτές πολεμικές τέχνες.

Η διοργάνωση αυτή δημιουργήθηκε το 1998 με πρωτοβουλία του Σεΐχη Tahnoon bin Zayed Al Nahyan, γιο παλαιότερου προέδρου των Αραβικών Εμιράτων, έχει έδρα το Άμπου Ντάμπι της Σαουδικής Αραβίας  για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του και κάθε χρόνο μια διαφορετική πόλη στην Ευρώπη για το Πανευρωπαϊκό. Το χρυσό μετάλλιο κάθε κατηγορίας στο...
Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παίρνει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάθε χρόνο στο Άμπου Ντάμπι.

Φέτος το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ADCC γίνεται στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 11-10-2014 και σε αυτό συμμετέχει για το Κ-1GYM Bjj Dracoulino team η αθλήτρια στο νησί μας Μαρία Παπαδοπούλου με συνοδό τον προπονητή της Μάνο Βασιλείου. 

Η μεγαλύτερη ίσως μέχρι σήμερα πρόκληση για την Μαρία Παπαδοπούλου και τον προπονητή της που σας θυμίζουμε μέχρι σήμερα έχουν μαζί  κατακτήσει στα πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας πάλης την δεύτερη Πανευρωπαϊκή θέση (ασημένιο μετάλλιο)  και την τρίτη παγκόσμια θέση (χάλκινο μετάλλιο) για την πάλη υποταγής καθώς επίσης την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.