Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. Σκοπέλου // Αγιασμός και πρώτη προπόνηση

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό στάδιο Σκοπέλου για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Σκοπέλου από τον π. Χρήστο παρουσία του προέδρου της ομάδας Βασίλη Ρόδιου, μελών της διοίκησης και του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος Μανώλη Γαρουφαλή.
Μετά τον Αγιασμό ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου καλωσόρισε εκ μέρους της διοίκησης παλιούς και νέους αθλητές, ευχήθηκε πάνω απ' όλα υγεία σε όλους και ζήτησε να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους σε μια περίοδο που η κοινωνία της Σκοπέλου δείχνει ότι βρίσκεται ενεργά πλέον κοντά στην ομάδα και αυτό το αποδεικνύει και εμπράκτως.

Ζήτησε από τους παίκτες να παίξουν για να χαρούν  και ευχαριστηθούν και  να αγωνιστούν στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» και υποσχέθηκε την συνεχή επαφή και επικοινωνία παικτών και διοίκησης για όποιο πρόβλημα προκύψει.

Τέλος παρουσίασε τον νέο προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Γιάννη Γλύκο, τον προπονητή των ακαδημιών Λάμπρο Χριστίνη και τον γενικό αρχηγό ποδοσφαίρου παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μανώλη Γαρουφαλή, τονίζοντας ότι θέληση της νέας διοίκησης είναι η ομάδα να φτιαχτεί και να στηριχτεί "από δικά μας παιδιά".

Μετά τις ευχές για "καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες" ποδοσφαιριστές και προπονητές πέρασαν στο χόρτο για την πρώτη προπόνηση εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που αναμένεται να αρχίσουν τέλος Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.