Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Συναυλία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο οι Maplerun

Οι Maplerun βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Αμερικάνικη δισκογραφική εταιρία PAVEMENT MUSIC, στο roster της οποίας μπορεί κανείς να βρει ονόματα όπως οι Soil, οι Adema και οι HedPe. 

Στα εγχώρια νέα οι Maplerun είναι και επίσημα endorsed από τα Unity Clothing Stores από τα οποία θα μπορεί κανείς να προμηθεύεται το επίσημο καινούριο merchandise του συγκροτήματος σχεδιασμένο από τον Jimbob Isaac. Ο Jimbob Isaac είναι ο frontman των Άγγλων Hark και έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με συγκροτήματα όπως οι Red Fang, Kvelertak, Melvins και Orange Goblin. 

Συναυλιακά οι Maplerun θα εμφανιστούν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο,  κλείνοντας έτσι μια άκρως επιτυχημένη χρονιά μετά από 2 Ευρωπαϊκές περιοδείες (AMERICAN HEAD CHARGE UK TOUR και SKINDRED & SOIL EUROPEAN TOUR) αλλά και την συμμετοχή τους στο φετινό Hammerfest festival. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.