Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Σκόπελος // Συνεχίζεται απρόσκοπτα το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που υλοποιεί η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης πανελλήνιας εμβέλειας που υλοποιεί η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και στη Σκόπελο και που προσφέρει κάθε μήνα στήριξη σε περισσότερα από 50.000 άτομα σε 110 περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας. 
Όπως μας πληροφορεί η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Σκοπέλου το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου και συνεισφέρει στη βελτίωση των καθημερινών διατροφικών αναγκών 43 οικογενειών με ανήλικων παιδιά στο νησί.

Η εν λόγω ενέργεια αφορά πακέτα βοήθειας, τα οποία περιέχουν βασικά τυποποιημένα επώνυμα είδη τροφίμων και προσωπικής υγιεινής, επαρκείς και κατάλληλα μελετημένες προμήθειες για τις μηνιαίες ανάγκες οικογενειών με ανήλικα παιδιά. Πρόκειται για ενέργεια συστηματική, μηνιαίως επαναλαμβανόμενη και αναγκαία για την καθημερινή επιβίωση αναξιοπαθουντών οικογενειών.

'Οπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής στις "Βόρειες Σποράδες"
«η συνδρομή της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας είναι πολύτιμη και συνέχεια της ανέκαθεν προσφοράς τής ελληνικής  εφοπλιστικής οικογένειες στην ελληνική κοινωνία…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.