Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Περίληψη προκήρυξης πλειοδοτικού διαγωνισμού

(για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου
του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου)

Η  Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Χρήστος Χειμώνας» του Δήμου Σκιάθου,  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, στις 31 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου, μέχρι  την Τετάρτη  30 Ιουλίου 2014 και ώρα 10:00π.μ. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Διευθύντριας κάθε Πέμπτη από τις 9π.μ. μέχρι στις 10π.μ.  κατά τις εργάσιμες ημέρες  (τηλ .επικοιν.  2427022227 και 6971913069, email:1dimskiath@sch.gr).

Η Διακύρηξη του Διαγωνισμού είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Σχολείου: http://blogs.sch.gr/1dimskiath/author/1dimskiath/ 
                                                                                 
Ο  Πρόεδρος

Χαλκιάς Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.