Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση: Θετικό το αποτέλεσμα / ο αγώνας συνεχίζεται / από σήμερα στη μάχη των Ευρωεκλογών

  • 24.45% στο νησί της Σκοπέλου (730 ψ.)
  • Πρωτιά στην πόλη της Σκοπέλου με 33.21% (623 ψ.) 

Θετικό χαρακτηρίστηκε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Σκόπελο από τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» οι οποίοι συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και χειροκρότησαν θερμά τον Μανώλη Ραμαντάνη όταν αυτός μίλησε στους παρευρισκόμενους για να τους ευχαριστήσει για τον αγώνα που έδωσαν όλο το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας.

«Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους σας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας…» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης καλώντας όλους να δώσουν άλλη μια μάχη, αυτή των Ευρωεκλογών, την Κυριακή 25 Μαΐου.

Ο Μανώλης Ραμαντάνης έκανε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» την παρακάτω δήλωση:
  • «Σαν επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα ήθελα να δηλώσω ότι ο σκοπελίτικος λαός, οι λαϊκές οικογένειες, επιβραβεύοντας τους αγώνες μας για την επίλυση των προβλημάτων του, έδωσε στη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαντικά μεγαλύτερα ποσοστά και περισσότερες ψήφους και στο σύνολο του Δήμου μας που από 17.8% στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκτοξεύτηκε στο 24.45% και στην πόλη της Σκοπέλου που το ποσοστό έφθασε στο 33.21%. Μεγάλη ήταν και η αύξηση στο δημοτικό διαμέρισμα της Γλώσσας από 4% στο 12%.
Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και υπόσχεσή μας είναι ότι με μεγαλύτερη ένταση θα αναπτύξουμε τους αγώνες μας στο μέλλον για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος λαός.»
Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αναλυτική εκτίμηση των αποτελεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.