Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση Κώστα Αγοραστού για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η παράταξή μας “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” πέτυχε μια καθαρή νίκη  αυξάνοντας αισθητά το ποσοστό της σε σχέση με το 2010 και έχοντας μια πολύ μεγάλη διαφορά της τάξεως των 25 ποσοστιαίων μονάδων από την δεύτερη παράταξη.  

Με την ψήφο τους οι Θεσσαλοί αναγνωρίζουν το έργο που επιτελέστηκε στον τόπο μας στην πρώτη θητεία της αιρετής περιφέρειας. Επιβραβεύουν την πολιτική της συνεννόησης, της συνεργασίας και της συνένωσης δυνάμεων. Εμπιστεύονται την αυτοδιοικητική παράταξη που τήρησε τις δεσμεύσεις της κι έχει ρεαλιστικό  πρόγραμμα και σχέδιο για...
την Θεσσαλία. Το πρόγραμμα που το διαμόρφωσαν οι ίδιοι οι Θεσσαλοί και το οποίο απαντά στις ανάγκες και τις προκλήσεις της εποχής μας.

Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Την επόμενη Κυριακή κάνουμε το δεύτερο και καθοριστικότερο. Προσερχόμαστε μαζικά στις κάλπες και ψηφίζουμε Συμμαχία υπέρ των Πολιτών. Ψηφίζουμε την πραγματική, την αληθινή περιφερειακή αυτοδιοίκηση. 

Για την Θεσσαλία της νέας εποχής, των μεγάλων επιλογών και των ανοιχτών οριζόντων. Για την Θεσσαλία της ισόρροπης  ανάπτυξης και των έργων, την Θεσσαλία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. 

Την Θεσσαλία που μας αξίζει. Την Θεσσαλία που νικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.