Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πουλιά και οι Οδηγοί στη Σκόπελο!

Τα Πουλιά και οι Οδηγοί του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, λίγο πριν η Οδηγική χρονιά ολοκληρωθεί φορτώθηκαν τα σακίδιά τους και σαν «Περιπλανώμενο Τσίρκο» βάλανε πλώρη για την γειτονική Σκόπελο.
Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από το λιμάνι, όπου τα 25 μέλη του Οδηγισμού τα υποδέχτηκαν θερμά οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές της Σκοπέλου, για να τα οδηγήσουν στη ζεστή τους Λέσχη και να τους βοηθήσουν να τακτοποιηθούν, να φάνε και να απολαύσουν μια ταινία.

Η σκοπελίτικη φιλοξενία γενικότερα, ήταν αυτό που εντυπωσίασε τα παιδιά του ΣΕΟ που στις 48 αυτές ώρες στο νησί δέχτηκαν βοήθεια για την μεταφορά των αποσκευών τους, τους προσφέρθηκαν πίτες, γλυκίσματα και κεράσματα από ντόπιους, εξυπηρέτηση και χαμόγελο σε όσα μέρη επισκέφτηκαν, όπως το εργαστήρι κεραμικής του κ. Νίκου Ρόδιου, το εργαστήρι του καραβομαραγκού κ. Γιάννη Μπουνταλά καθώς και τη...
συλλογή κουδουνιών και τέλος το ζεστό και νόστιμο φαγητό στην «Κουζίνα της Κυρατσώς» στο παλιό λιμάνι.

Το προαύλιο του τόσο φιλόξενου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου από το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου γέμισε χαρούμενες φωνές και η χαρά εκτοξεύθηκε στις 4:00 το μεσημέρι που τα Λυκόπουλα του νησιού κατέφθασαν και αμέσως σμίξανε με τα Πουλιά από τη Σκιάθο. Η χαρά τους κατρακύλησε μέσα στα στενά δρομάκια παίζοντας μαζί παιχνίδια ενδυνάμωσης για να καταλήξουν να περάσουν δυο ώρες στο μοναδικό "Τσίρκο Σκοπέλου", που οι Ανιχνευτές και οι Οδηγοί έστησαν στην Παιδική Χαρά στο λιμάνι. 

Δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε στην μεγάλη αυτή παρέα να απολαύσουν την βραδινή πυρά στην παραλία αλλά το κέφι και την ζωντάνια το μετέφεραν στο χώρο της Λέσχης.

Ένας μεγάλος κύκλος που έγινε μια αγκαλιά. Παιδιά μικρά και μεγάλα που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις λέξεις «ΟΜΑΔΑ» και «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» αντάλλαξαν τραγούδια, χόρεψαν, έπαιξαν μαζί, γέλασαν, συγκινήθηκαν... και στο τέλος έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.