Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Το Άγιο Φως στις Βόρειες Σποράδες

Το Άγιο Φως έφτασε στη Σκιάθο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας, χάρη στη μέριμνα του κ. Αντρέα Ποταμιάνου.
Ως γνωστόν, εδώ και χρόνια, κάθε Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος ναυλώνει αεροπλάνο με δικά του έξοδα, το οποίο φέρνει το Άγιο Φως από την Αθήνα μόλις φτάσει από τα Ιεροσόλυμα. 

Το παραλαμβάνουν από το αεροδρόμιο της Σκιάθου οι ιερείς του νησιού μαζί με το Δήμαρχο της Σκιάθου, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προϊσταμένους των Αρχών και Υπηρεσιών  του νησιού. 

Έτσι και φέτος  ξεκίνησαν -αφού το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο- από το Δημοτικό Πάρκο της ανατολικής παραλίας του νησιού, οι ιερείς του νησιού κρατώντας το Άγιο Φως, ο Δήμαρχος Σκιάθου Νικόλαος Πλωμαρίτης, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Αρχών και...
Υπηρεσιών, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού με τη συνοδεία του τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, και κατευθύνθηκαν προς τους Ιερούς Ναούς του νησιού.

Tο Άγιο Φως μεταφέρεται με ταχύπλοα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και στα άλλα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκόπελο και Αλόννησο. 

Φέτος, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών Σκιάθου, ο Δήμαρχος Νικόλαος Πλωμαρίτης ανακήρυξε Επίτιμο Δημότη της πόλης Σκιάθου τον κ. Αντρέα Ποταμιάνο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Μαρτίου 2014, για την ποικίλη, πολυσήμαντη προσφορά του και την αγάπη του στη Σκιάθο και το Λαό της.

Ο κ. Ποταμιάνος ευχαρίστησε συγκινημένος τον Δήμαρχο για την τιμή που του έγινε και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους κατοίκους του νησιού για την ζεστή φιλοξενία και αγάπη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.