Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα στήριξης αδύναμων πολιτών Σκοπέλου

Θετικά απάντησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο αίτημα του Δήμου Σκοπέλου για ένταξη δικαιούχων του νησιού στο πρόγραμμα διάθεσης τροφίμων και ειδών υγιεινής.
Η απαντητική επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΕΕ κ. Θόδωρος Bενιάμης στον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την επιστολή αυτή επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι η ελληνική εφοπλιστική οικογένεια βρίσκεται σε κινητοποίηση προκειμένου να σταθεί αρωγός στο μεγάλο εκείνο τμήμα της κοινωνίας που δεινοπαθεί από τη βαθιά οικονομική κρίση στην πατρίδα μας.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αναπτύσσει πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς το οποίο επικεντρώνεται στη στήριξη αναγκών σίτισης οικογενειών με ανήλικα τέκνα βάσει προκαθορισμένων εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων. Η προσφορά αφορά σε πακέτα με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής σε μηνιαία βάση.

Εν συνεχεία της υπ' αριθμ. 792/29.1.2014 επιστολής σας και του αιτήματος που μας απευθύνατε, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αποφάσισε να προσφέρει στήριξη σε άπορες οικογένειες του Δήμου σας, που αποδεδειγμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρείτε, χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ότι θα...
μεριμνήσετε προσωπικά σχετικά με τη διευκόλυνση κάθε απαραίτητης διαδικασίας παραλαβής, φύλαξης και διανομής των προσφερόμενων ειδών με σκοπό η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών μέσω της συνεργασίας μας, να επιτύχει δίκαιη, διαφανή και αξιόπιστη συνδρομή στην αγωνιώδη προσπάθεια των πολλών πασχόντων συνανθρώπων μας να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.»

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.