Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Νέος εξοπλισμός για τα κέντρα υγείας της Μαγνησίας

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Έπρεπε να φθάσουμε δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές για να δημοσιευτεί ο σχετικός διαγωνισμός για τα αυτονόητα… Δηλαδή την «ενίσχυση των -μεταξύ άλλων- Κέντρων Υγείας Σκιάθου και Σκοπέλου και του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να διασφαλιστεί υψηλού επιπέδου παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε όλους του πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας».

Ο εξοπλισμός αφορά σε:

Ακτινολογικά μηχανήματα, πλήρες σύστημα ψηφιοποίησης & εκτύπωσης ακτινογραφιών, οδοντιατρικά μηχανήματα / έδρα, φορητοί 2φ. απινίδωσης, ηλεκτροκαρδιογράφοι 3 καναλιών, AMBU, διαφανοσκόπιο, ζυγαριά – αναστημόμετρο, λαρυγγοσκόπιο, παλμικά οξύμετρα, στηθοσκόπιο, σφυγμανόμετρο (πιεσόμετρο).

Όπως τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Ένας από τους στόχους μας, ως αιρετή Περιφέρεια, είναι η υλοποίηση έργων που αναβαθμίζουν το επίπεδο υπηρεσιών υγείας στη Θεσσαλία προς όφελος των πολιτών της. Με την προμήθεια του νέου εξοπλισμού για τα κέντρα υγείας της Μαγνησίας αναβαθμίζεται η παροχή ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του.  Μέσω του ΕΣΠΑ, αποσκοπούμε στην ανύψωση της δημόσιας υγείας στη Θεσσαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.