Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"Αλμυρό" το νερό στη Σκόπελο...

Αναβλήθηκε το 3ο θέμα (Έγκριση της υπ' αριθμ. 1/2014 απόφασης του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Σκοπέλου με θέμα «Τιμολογιακή Πολιτική 2014») και 4ο θέμα (Έγκριση της υπ' αριθμ. 15/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου με θέμα: «Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, οικονομικού έτους 2014») της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης, ώστε οι σύμβουλοι να προετοιμαστούν καλύτερα για τα δύο πολύ σοβαρά θέματα.

Όπως έγινε γνωστό η απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Σκοπέλου με θέμα «Τιμολογιακή Πολιτική 2014» προβλέπει αναπροσαρμογή στα τιμολόγια νερού σε ποσοστό 10-15% με ομόφωνη απόφαση, ως μόνη λύση για να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης.

Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι για να συνεχίστει η λειτουργία της εταιρίας αλλά και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων υποδομών (Λιμνοδεξαμενή, Γλώσσα, Έλιος κλπ) πρέπει να ανεβάσει τα έσοδά της από 800.000  που είναι τώρα στο 1 με 1,3 εκατομμύρια ευρώ, με παράλληλη συμπίεση του κόστους λειτουργίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.