Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;

Επιστροφή στη γεύση με τα αβγά του Σωτήρη Ξηροχειμώνα
Απασχολεί τον άνθρωπο αιώνες τώρα. Το ερώτημα πολυσυζητημένο και φυσικά βασάνιζε και 'μας. Έτσι μια μέρα που βρεθήκαμε τυχαία στην φάρμα του Σωτήρη Ξηροχειμώνα και βλέποντας τον να φροντίζει με περίσσεια αγάπη και φροντίδα τις κότες του, τον πλησιάσαμε με την ελπίδα να πάρουμε απάντηση…
«Κυρ Γιώργο, στο ερώτημά σου δεν μπορώ να απαντήσω, μπορώ όμως με σιγουριά να σου πω ότι το αβγό που κάνει η κότα εδώ είναι νόστιμο, υγιεινό και εγγυημένο
Σκοπός αυτής της φάρμας είναι η παραγωγή και διάθεση αβγών ελευθέρας βοσκής, από το κοτέτσι κατευθείαν στο σπίτι του καταναλωτή, που θα θελήσει να έχει στο τραπέζι του φρέσκα, νόστιμα, χωριάτικα αβγά.

»Οι κότες, όπως βλέπεις και μόνος σου, ζουν ελεύθερες, σε μια έκταση 8000 μ2 και τρέφονται με δημητριακά και φρέσκο χορτάρι που θερίζω από τους αγρούς και ό,τι άλλο προσφέρει το χωράφι. Γι΄αυτό τα αβγά που παράγονται έχουν τη γεύση και το άρωμα της μοναδικής σκοπελίτικης φύσης…»

Για να φθάσουν τα αυγά στην πόρτα σας αρκεί ένα τηλεφώνημα στον Σωτήρη:
6944 271 349.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.