Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

4θέσιο το δημοτικό Γλώσσας και όχι εισέτι μικρότερο!

Πιστεύουν ότι μας κάνουν και χάρη!

Απαντώντας η Διευθύντρια Α'/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κα Μητσιάνη Θεοδώρα στις επιστολές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας και του Δημάρχου Γιώργου Μιχελή για την υποβάθμιση του σχολείου από 6θέσιο σε 4θέσιο αφήνει να εννοηθεί ότι και "χάρη έκανε" που έγινε το σχολείο 4θέσιο, αφού εισηγείται στο υπουργείο Παιδείας να μετατραπεί η οργανικότητα της σχολικής μονάδας σε 4/θ και όχι σε εισέτι χαμηλότερη!


Η κα Μητσιάνη στην απάντησή της γράφει:

«…σας ενημερώνουμε ότι ως οφείλουμε εφαρμόσαμε το νόμο και συγκεκριμένα την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. που αναφέρατε στο σχετικό σας.

Σας πληροφορούμε προς ενημέρωση σας ότι λάβαμε υπόψη μας όλες τις ιδιαιτερότητες της σχολικής αυτής μονάδας, όπως τις περιγράφετε στην επιστολή σας, που κατά το μάλλον ή ήττον οφείλονται, πέραν των άλλων, στο γεγονός ότι βρίσκεται στην νησιωτική Ελλάδα και γι' αυτό η εισήγηση μας προς το Υ.ΠΑΙ.Θ. που άλλωστε αυτό αποφασίζει, είναι να μετατραπεί η οργανικότητα της σε 4/θ και όχι σε εισέτι χαμηλότερη.

Συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε ότι ο υποβιβασμός της σχολικής αυτής μονάδας σε 4/θ αφορά στην οργανικότητα αυτής. Εάν συντρέξουν οι λόγοι που αναφέρετε στην επιστολή σας, ή οποιοιδήποτε άλλοι, είναι δυνατή η αύξηση της λειτουργικότητας της και η εν συνεχεία εισήγηση εκ μέρους μας προς το Υ.ΠΑΙ.Θ. για την επακόλουθη αύξηση της οργανικότητάς της.

ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ κα ΜΗΤΣΙΑΝΗ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ (Μια γνωμοδότηση δεν φτάνει..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.