Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Με μετάλλια επιστρέφει η ομάδα του Κ. Καλαντζή

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων, Παμπαίδων / Πανκορασίδων, Εφήβων / Νεανίδων, Ανδρών / Γυναικών του «Τετράθλου»* (Quadrathlon) που διεξήχθη στο Φιλίππειο της Βέροιας το Σαββατοκύριακο και πήραν μέρος σε αυτό αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου.

Η ομάδα του Κώστα Καλαντζη τα πήγε περίφημα στους αγώνες και η επιστροφή από Βέροια προς Βόλο γίνεται με χαμόγελα και ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Πρωταθλήτριες Ελλάδος με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους είναι η Ανδρομάχη Νικολάου και η Κωνσταντίνα Καλαντζή, ασημένιο μετάλλιο κέρδισαν η Δήμητρα Μιχελή και Παναγιώτης Σκλάβος, ενώ ο Χρυσόστομος Νικολάου κρέμασε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο.

Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής Κώστας Καλαντζής και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Νικολάου.
  • Το άθλημα του «Τετράθλου» είναι σύνθετο άθλημα στην κατηγορία των βαρέων αθλημάτων που διεξάγεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και...συμπεριλαμβάνει τα αγωνίσματα της α) Σκιαμαχίας, β) Ελεύθερης Μονομαχίας, γ) Θραύσεων Εδάφους και δ) Άλματα καθ΄ Ύψος. 

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά που αγωνίστηκαν , χίλια μπράβο στον Προπονητή και θερμά Συγχαρητήρια για την ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σας! Πάντα τέτοια...Ελεάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κανείς.. "πέντε στα πέντε"!!! λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση και συνάμα απόδειξη της καλής και σκληρής δουλειάς αθλητών και προπονητή. Αισθάνομαι υπερήφανος που αθλούμαι μαζί σας καμιά φορά. Μπράβο σας.
    .....RESPECT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους σας, πάντα τέτοια με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτα τα παιδια που ακομα κ σημερα μεσα απο αυτες τις δυσκολιες που περναμε και τη κριση στα παντα ξεπερναν τα εμποδια της ζωης και τα αντιμετωπιζουν μεσα απο τον αθλητισμο!!Μην σταματησετε ποτε αυτο που κανετε!Αξιοι!!!και ενα μεγαλο μπραβο στο προπονητη τους που ειναι παντα διπλα τους...! ΜΠΡΑΒΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.