Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Μιχελής: Ευκαιρία να βγεί η Σκόπελος από την αφάνεια και να μπει μπροστά στις εξελίξεις!

Ενημέρωση, προ ημερησίας, ζήτησε ο επικεφαλής της μειοψηφίας Χρήστος Βασιλούδης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την "έλευση της Τρόικα" στο νησί και τα όσα λέγονται (κλικ) γι' αυτή την επίσκεψη.
Ο κ. Βασιλούδης παίρνοντας το λόγο είπε:

  • «Κύριε Δήμαρχε, έχετε αναστατώσει τη Σκόπελο. Κυκλοφορεί παντού ότι θα μας φέρετε την Τρόικα για να απολύσει υπαλλήλους, ενώ εσείς το θεωρείτε επιτυχία…»

Απαντώντας ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής δήλωσε κατηγορηματικά ότι αυτή η έλευση και η μετέπειτα συνεργασία δεν έχει καμία σχέση με κανέναν υπάλληλο και καμία δημοτική επιχείρηση, ενώ μοίρασε σε όλους τους συμβούλους κείμενο (κλικ) στο οποίο φαίνεται ποιό θα είναι το εργό που θα γίνει στη Σκόπελο, το οποίο χαρακτήρισε μοναδική ευκαιρία για να βγει  η Σκόπελος από την αφάνεια και να μπει μπροστά στις εξελίξεις της επόμενης επταετίας.

Ακούστε με κλικ παρακάτω τί είπε ο Γιώργος Μιχελής και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης:

6 σχόλια:

  1. Υπάρχουν άνρθωποί ακόμα και σήμερα που νομίζουν οτι ζούμε σε εποχές που ο κοσμάκης ήταν ηλίθιος. Μας φέρνουν την τρόικα λένε και ξαναλένε; Οτι θα είμαστε έτοιμοι να απορροφίσουμε κοινοτικά προγράμματα γιατί δεν το λέει κανένας; Για τόσο ηλίθιους μας περνάνε; Έλεος με την αναμασιμένη τροφή....ας κοιτάξουμε λίγο μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις κυριε πως ειστε τοσο σιγουρος οτι θα ερθουν κονδυλια στην Σκοπελο απο την ελευση των γερμανων προκαλυμενων απο τους <> του ΥΠ.ΕΣ σας εδωσε το κειμενο ο κυριος Μιχελης η επειδη το ειπε εσεις το υοθετειτε.Τα ιδια ελεγε ο πρωθυπουργος της Ελλαδας το 2010 και το 2014 η Ελλαδα ειναι υπο εξαφανιση.περιμενεται το συμβουλιο που θα γινει για το θεμα και μετα τα λεμε.

      Διαγραφή
  2. Οι ισχυρισμοί του κ. Δημάρχου περί "ευκαιρίας να βγει η Σκόπελος από την αφάνεια και να μπει μπροστά στις εξελίξεις"! συνάδουν με το κλίμα και το πνεύμα των εορταστικών μας ημερών. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια, τότε που η νονά μου και οι γονείς μου , μου έλεγαν ότι την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα περνούσε από την καμινάδα του σπιτιού μας ο Αη Βασίλης και θα μας έφερνε δώρα !!!!
    Αχ πατρίδα μου Σκόπελος όλα; αυτά είναι όνειρα χειμερινής νυκτός και σεις καλοί μου συντοπίτες μη ξεχνάτε την διάσημη και παροιμιώδη φράση "timeo Danaos et dona ferentes", ι στα ελληνικά: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας».
    Εύχομαι σε όλους σας Καλή Χρονιά , υγεία και αισιοδοξία
    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Αναστάσιος Ι. Φάλκος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ?
    ΑΝ ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ήδη εσύ, ο απλός πολίτης, γνωρίζεις τώρα.
      Αν μάλιστα έχεις προτάσεις να διατυπώσεις για τη μεταρρύθμιση του γενικού πλαισίου για την Αυτοδιοίκηση, καλά θα κάνεις να συμμετέχεις και να τις καταθέσεις.

      Διαγραφή
  4. ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    ΟΧΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ...........ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

    Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ????????????

    ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ??????

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ?????

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ
    ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ

    ΧΩΡΑ ΜΑΣ 40 % ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ????

    ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ LIDL - STIHL K ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ




    2014 ΕΥΧΕΣ

    Θ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.