Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Επιστολή παραίτησης

ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ και ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ  
Προς τον Πρόεδρο, το Δ.Σ και τα μέλη 
του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας.
Γλώσσα Σκοπέλου 03/10/2013
Αγαπητοί συγχωριανοί,

Το παρόν συμβούλιο του συλλόγου μας έκλεισε 5 μήνες, όλο αυτόν τον καιρό προσπάθησε πιστεύω να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για το χωριό αλλά και το νησί μας γενικότερα.
Όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φέρουμε σε πέρας, τις μεγαλύτερες σε εύρος πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια. Ο Σύλλογος μας τον μήνα Αύγουστο, διαχειρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 50.000 ευρώ. Ήρθαν στο χωριό μας προσωπικότητες όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Κώστας Μακεδόνας. (Δεν ξεχνάμε βέβαια και την δικιά μας Κατερίνα Ντίνου).

Καμαρώσαμε τη Χορευτική μας Ομάδα, που αποτελούντaν από τα ΔΙΚΑ μας παιδιά και φυσικά απολαύσαμε και το θεατρικό έργο του κ. Βασίλη Λαρυγγάκη. Οι εκδηλώσεις «ΓΛΩΣΣΑ 2013» έκλεισαν επιτυχώς στο Λουτράκι με τον δικό μας Νεκτάριο Ρήγα  και τον ανεπανάληπτο Μιχ. Γαμπιεράκη.

Στα τέλη Αυγούστου ήρθε και το...
αποκορύφωμα των εκδηλώσεων με το χορευτικό φεστιβάλ «Διαμαντής Παλαιολόγος». Χορευτικές Ομάδες από τρεις χώρες, 10 συγκροτήματα, 270 άτομα μας τίμησαν με τη παρουσία τους, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα.
Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Δυστυχώς για εμένα δε δύναμαι να συνεχίσω άλλο. Προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να σταματήσω εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω το υπόλοιπο Δ.Σ. για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, ξέρω ότι δεν ήμουν και ο καλύτερος συνεργάτης. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κρατώ, φεύγοντας, μόνο τις καλές αναμνήσεις και να είστε σίγουροι ότι φεύγω περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας.        
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που μας στηρίξατε στην προσπάθεια αυτή, καθώς επίσης και 3 ανθρώπους οι οποίοι με βοηθήσαν στο τεχνικό κομμάτι που είχα αναλάβει και που επιθυμούν όμως να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Μετά τιμής,
ΝΕΣΤΩΡ ΑΓΟΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ 03/10/2013 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ και ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. Φιλε Νεστορα απο οτι βλεπω ηρθες κ εσυ στα ορια σου....Κριμα ομως που φευγεις γιατι χρειαζοσουνα μεσα στον συλλογο!Ελπιζω εγω οπως κ πολλοί φιλοι του συλλογου που σε ξερουν,να συνεχισεις εστω κ εκτος του Δ.Σ. να προσφερεις οποτε χρειαστει,οπως εκανες τοσα χρονια πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Νεστορα βλεπω κι εγω με την σειρα μου οτι αυτοι που εργαστηκαν και συνεχιζουν να εργαζονται,ειναι εξω απο τον Συλλλογο.Επρεπε ομως να μεινης γιατι θεωρω οτι εισουν ακουραστος και με πολλη ορεξη για δουλια προς οφελος του χωριου μας.Σε ευχαριστουμε και ελπιζω οτι συντομα θα εισαι παλι εκει που αξιζη να εισαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.