Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Λίγο πριν τη σέντρα στα χέρια του Δημάρχου η μπάλα..!

Στον α' όμιλο της β' κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ καλείται να αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου μαζί με τις ομάδες Αθλητική Ένωση 2002, Άνθιμος Γαζής, Διαγόρας Στεφανοβίκειου, Ελευθεριακός, Ηρακλής Βόλου, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Ιωλκός, Κένταυρος Ν. Πηλίου, Νέοι Αθλητές Νίκης, Πανιώνιος και Τοξότης Βόλου.
Λίγο πριν τη σέντρα, που θα γίνει 20-21 Σεπτεμβρίου, η efimerida sporades συνάντησε τον πρόεδρο του Α.Ο. Γιώργο Κοχύλη και του μετέφερε το ερώτημα του κόσμου και των παικτών:
-Πρόεδρε η ομάδα έλυσε τα προβλήματα και θα παίξει μπάλα φέτος ή ακόμα είναι αμφίβολο;
Γιώργος Κοχύλης: Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε την ομάδα στο πρωτάθλημα γιατί το κύριο πρόβλημα της ομάδας είναι το οικονομικό.
Αυτή τη στιγμή ο Α.Ο. Σκοπέλου έχει στη δύναμή του γύρω στους 200 αθλητές στα αγωνιστικά τμήματα και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και βόλεϊ. Τα αγωνιστικά τμήματα ποδοσφαίρου και βόλεϊ για...
να πάρουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα χρειάζονται τουλάχιστον 20.000 ευρώ για όλη τη σεζόν. Όπως γνωρίζετε κάναμε μία λαχειοφόρο, η οποία πήγε σχετικά καλά και μπήκαν στο ταμείο του Ομίλου περίπου 6.500 ευρώ, μέχρι όμως τα 20.000 η διαφορά είναι μεγάλη και αν ο Δήμος δεν συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια, όπως τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Φυσικά όταν λέμε “προηγούμενα χρόνια” δεν μιλάμε για τις χρονιές 2012 και 2013, όπου παρά τις υποσχέσεις, ο Όμιλος δεν πήρε ευρώ τσακιστό.
Στον Όμιλο γίνεται ένας αγώνας για τα παιδιά μας και σε αυτή μας την προσπάθεια θέλαμε τον Δήμο αρωγό. Αν όλοι -Δήμος και γονείς- καταλάβαιναν ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται για τα παιδιά μας / τους θα υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση.
-Μιλήσατε με τον Δήμαρχο;
Γ.Κ.: Το 2012 μας είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και το σεβαστήκαμε και έτσι το 2013 δεν είχαμε καμία συνάντηση μαζί του γι' αυτό το θέμα. Τώρα μαθαίνουμε ότι ο Α.Ο. Κεραυνός πήρε -και καλώς τα πήρε- 1500 ευρώ και είναι ζήτημα αν κάνει μια εκδήλωση το χρόνο και αν έχει στο δυναμικό του 15 παιδιά… Ο Α.Ο. Σκοπέλου με 200 παιδιά και τόσες δραστηριότητες δυστυχώς έχει αποκλειστεί από το ταμείο του Δήμου
-Υπάρχουν σχέδια για αλλαγή τεχνικής ηγεσίας;
Γ.Κ.: Για πολλά χρόνια είχαμε στην τεχνική ηγεσία τον Δημήτρη Καριοφύλλη, ο οποίος, όπως όλοι γνωρίζουν, έχει προσφέρει ψυχή και σώμα, ύλη και χρήμα για να μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα να κατεβαίνει στους αγωνιστικούς χώρους. Φέτος αποφασίσαμε για κάτι νέο, που ακούει στο όνομα Θανάσης Δρόσος. Πρόκειται για έναν προπονητή - γυμναστή με 20ετή πείρα στους πάγκους παρόμοιων πρωταθλημάτων με βοηθό τον Δημήτρη Καριοφύλλη, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα…
Κλείνοντας θα πω ένα πράγμα που ίσως ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει… Το στάδιο ανήκει στο Δήμο, ο οποίος το έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια και το κόστος της συντήρησης κτιρίου - χλοοτάπητα έχει αναλάβει η διοίκηση… Όλοι θυμούνται τους λαγούς με τα πετραχήλια που μας έταξε ο δήμαρχος προεκλογικά μέσα στα αποδυτήρια… Δυστυχώς από όλα αυτά δεν έγινε το παραμικρό.