Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΚΠΣ: Ακατανόητη απόφαση/απάντηση του Δήμαρχου

«…Υποψιαζόμαστε το λόγο και σύντομα θα τον κοινοποιήσουμε
Για ακατανόητη απόφαση – απάντηση του Δήμαρχου Σκιάθου Νίκου Πλωμαρίτη κάνει λόγο η επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Σκιάθου Τασούλα Φιλαρέτου, χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο αστεία δικαιολογία που μπορούσε να βρεθεί».
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΚΠΣ:
«Ερωτηματικά γεννά η απόφαση του Δημάρχου Σκιάθου κ. Πλωμαρίτη να μην επιτρέψει την άμεση χορήγηση του πίνακα των οφειλετών του Δήμου στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, που σημειωτέον και οι δύο σύμβουλοί μας είναι μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, με την πιο αστεία δικαιολογία που μπορούσε να βρεθεί. Διαβάστε :
Σε απάντηση της υπ' αριθμ. 7171/24-7-2013 αίτησή σας, σας ενημερώνουμε ότι λόγω του ακρωτηριασμού του Δήμου από τον αποστελέχωσή του (πρόγραμμα κινητικότητας – διαθεσιμότητας), του φόρτου εργασίας εξαιτίας της τουριστικής περιόδου με την πληθώρα του κόσμου, που έχει κατακλύσει το νησί, με τις αυξημένες υποχρεώσεις του Δήμου μας απέναντι σε όλα αυτά, καθώς και με την καταστολή του ηθικού του υπάρχοντος προσωπικού του Δήμου, με την βαρύτατη υποχρέωση, που έχουμε απέναντι στο πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου, σε εύλογο χρονικό διάστημα θα σας χορηγηθούν τα στοιχεία που αιτείστε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.”
Ο χρόνος που χρειάστηκε για να γραφτεί η απάντησή του είναι σίγουρα πολύ περισσότερος από τον χρόνο που θα χρειαζόταν ο αρμόδιος υπάλληλος για να πατήσει “εκτύπωση” στον υπολογιστή του.
Υποψιαζόμαστε το λόγο και σύντομα θα τον κοινοποιήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.