Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ψήφισμα Συνέλευσης Εργαζομένων του Δήμου Σκοπέλου

Ψήφισμα της συνέλευσης των εργαζομένων στο Δήμο Σκοπέλου διαβάστηκε και κατατέθηκε στα πρακτικά της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις στους ΟΤΑ και εκδόθηκε ανάλογο ψήφισμα από τον Δήμο Σκοπέλου.
Εμείς οι εργαζόμενοι του Δήμου Σκοπέλου που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και ώρα 12.30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκοπέλου δηλώνουμε αποφασισμένοι να αντιπαλέψουμε μέχρι τέλους το επερχόμενο πολυνομοσχέδιο της δικομματικής κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που θα τσακίσει το σύνολο των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών και προβλέπει εφιαλτικές ρυθμίσεις για τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα με απελευθέρωση των απολύσεων, μείωση αποζημιώσεων, μείωση συντάξεων, στη Δημόσια Διοίκηση με κλείσιμο νοσοκομείων, δημόσιων οργανισμών και υπηρεσιών. Ειδικότερα για τους ΟΤΑ α' βαθμού προβλέπεται:
    Κατάργηση 2.000 θέσεων σχολικών φυλάκων και άμεση υπαγωγή τους στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας- απολύσεων.
    Κατάργηση 3.500 θέσεων δημοτικών αστυνομικών και υπαγωγή τους στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας- απολύσεων
    Ένταξη σε διαθεσιμότητα και απολύσεις άλλων 1.500 θέσεων εργαζομένων στους ΟΤΑ το Σεπτέμβριο.
Οργανώνουμε την πάλη μας, μπλοκάρουμε τα μέτρα. Έχουμε τη δυνατότητα να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική τους σε κοινή πάλη με τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΟΧΙ στο νέο πακέτο μέτρων που έρχεται με...
το πολυνομοσχέδιο και επιχειρεί να δώσει ολοκληρωτικό χτύπημα σε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις
ΣΤΑΘΕΡΗ και μόνιμη εργασία για όλους και για όλες
ΚΑΜΙΑ απόλυση, διαθεσιμότητα δημοτικού υπαλλήλου
ΚΑΜΙΑ ιδιωτικοποίηση υπηρεσίας Καθαριότητας
ΝΑ μην κλείσει κανένας Παιδικός Σταθμός
ΑΜΕΣΗ μεταφορά των εργαζομένων της ΔΗΚΕΣ στο Δήμο
Συμμετέχουμε σε όποια μορφή αγώνα αποφασιστεί και δηλώνουμε ότι πρέπει να κλιμακωθεί, να πάρει πιο έντονο και μαζικό χαρακτήρα.
Το παρόν ψήφισμα να προωθηθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο, που καλείται να συνεδριάσει άμεσα και να πάρει θέση κατηγορηματικά αντίθετη σε κάθε μορφή απόλυσης.

Προστατεύουμε με κάθε μέσο συνάδελφο που κινδυνεύει με απόλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.