Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 και μετά τις παραιτήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβούλου από τη θέση του Προέδρου κας Αθηνάς Ντάκη και του Αντιπροέδρου κ. Γεωργίου Ρουσέτη, πραγματοποιήθηκε ανασυγκρότηση του Συμβουλίου.
1. Τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. αναλαμβάνουν τα αναπληρωματικά μέλη κ. Αγόρος Νέστορας και κα Τζανετή Καλιόπη.
2. Μετά από ομόφωνη απόφαση η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Καρβέλη Σπυριδούλα
Αντιπρόεδρος: Αγόρος Νέστορας
Γραμματέας: Αγγελέτου Κωνσταντίνα
Ταμίας: Γιολδάσης Γεώργιος
Μέλος: Τζανετή Καλλιόπη
Το Διοικητικό Συμβούλιο:
  • Ευχαριστεί τους αποχωρήσαντες για την μέχρι τώρα συνεργασία και την διαβεβαίωση τους, ότι θα είναι αρωγοί σε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου καθώς και θα φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει για την πραγματοποίηση των φετινών εκδηλώσεων.
  • Αναλαμβάνει με πλήρη συναίσθηση την ευθύνη, να φανεί αντάξιο στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, θέτοντας υψηλούς στόχους, με γνώμονα την ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας και την προβολή του νησιού μας.
Το Δ.Σ.

12 σχόλια:

  1. συγνωμη που ρωταω, αλλα γιατι 2 μελη παραιτήθηκαν? για λογους προσωπικους ή παιζει κατι αλλο??? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΤ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ(ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ) ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτώ και εγώ ο καψερός, μια και είμαστε τόσο καλοί ν ασκούμε όλοι μας κριτικοί, γιατί στις εκλογές του συλλόγου δεν είδα υποψηφιότητες και τους παρακαλούσαμε;;;; Εεεε;;;; ΑΑ!!!!! Είχαμε να ασχοληθούμε μερικοί μερικοί με άλλα πράγματα; Απ έξω απ το χωρώ πολλά τραγούδια λέγονται!!!! Άσε που είναι και κλάσεις ανώτερο να το παίζει κάποιος κριτικός απ την πολυθρόνα του!!!!!! Αμ και αυτό να μπαίνει κάποιος κάπου που έχει σκοπό να παρατηθεί μετά από λίγο;;; Βρε παιδιά είπαμε μεγαλώστε λίγο τελείωσε η εφηβεία και το δικαιολογητικό του ακαταλόγιστου της ηλικίας!!!! Εγώ λέω να μαζευτείτε όλοι οι ανώνυμοι και να μπείτε μέσα στο σύλλογο, και μετά από προσωπική εμπειρία και εργασία δημόσια να εκφράσετε άποψη αντί να φοβάστε να εκτιθείτε μερικοί μερικοί ας το δοκιμάσατε κάνει καλό να δούμε και εσείς πόσο γέρο στομάχι έχετε εκτός από διχαλωτή γλωσσίτσα!!! ε τι λέτε;;;
      Λ.Τ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και εγώ για το παράρτημα του δήμου Σκοπέλου,εάν κρίνω από τα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. τώρα,μετά τις δύο παραιτήσεις.Κρίμα γιατί πίστευα εγώ όπως και πολλοί άλλοι ότι κάτι θα άλλαζε φέτος.

      Διαγραφή
    3. Μια μικρή ερώτηση στο σχόλιο του φίλου 16 Ιουνίου-12κ 20.
      Απ τα λεγόμενά σου κατάλαβα ότι υπηρετείς το σύλλογο χρόνια και έχεις προσωπική εμπειρία.Απορείς λοιπόν με το σκεπτικό μπαίνω κάπου και μετά αποχωρώ.Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.Όμως επειδή πριν κάνω κριτική μ αρέσει να μαθαίνω σε ρωτάω,αληθεύει ότι πριν των δύο παραιτήσεων προηγήθηκε άλλη;;;κι αν ισχύει να μάθουμε το λόγο;Αληθεύει οτι ανατράπηκαν αποφάσεις του ΔΣ;Ας βγει επιτέλους κάποιος να μας δώσει μια καθαρή απάντηση.Έτσι θα σταματήσουν και τα σχόλια στη ρούγα.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ 15 Ιουνίου 2013 - 7:48 μ.μ.
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΥΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και παλι ωραια απαντιση δινετε κυριε η κυρια του Δ.Σ.!!!Γιατι ετσι οπως απαντατε φανερωνει οτι ειστε του συλλογου.Αλλα δεν χρειαζετε νομιζω να εκνευριζεστε,και να μιλατε-απαντατε ετσι.Μηπως εχετε αλαζονικες τασεις;Κριμα.

      Διαγραφή
  6. Κάλο και το κουτσομπολιό και η κριτική πίσω απ την ανωνυμία όπως είπε και ο προαναφερόμενος, αλλά γιατί δεν εμπλακήκατε όταν σας δόθηκε η ευκαιρία ρε παλικάρια;;; Έτσι για να θέσω και γω μια απορία! Εγώ πάλι επειδή θέλω πραγματικά να υποστηρίζω και ενώνω και όχι να καταστρέφω θα ευχηθώ τα καλλίτερα, και να κοιτάξουμε επιτέλους να υποστηρίξουμε όλοι μας ότι ακόμη συνεχίζει να υφίσταται στους τόπους μας και όχι να προσπαθούμε να το διαλύσουμε για προσωπικά μας συμφέροντα και ορέξεις, Μπράβο σε όσους εμπλέκονται, και αντέχουν στο στρες να εκτίθενται, και να παράγουν έργο. Θέλει δύναμη ψυχής να είσαι εκεί και να μπορείς να αντέξεις και θετική και αρνητική κριτική χωρίς να κρύβεσαι πίσω από τη δικαιολογία ‘’ Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος’’ . Μπράβο σε όλους!!
    Μ. Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι οτι τα πράγματα είναι λίγο περίεργα ...ξαφνικές παραιτήσεις και μάλιστα παραμονές εκδηλώσεων και από ανθρώπους που πιστευαμε οτι θα τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους.Αλλά επειδή αντί να κάνουμε κουτσομπολιό και να σκοτωνόμαστε έχω μια πρόταση να κάνω...Δεν μαζευόμαστε όλοι να πάμε προς το σύλλογο να μας δώσει εξηγήσεις;;;Ετσι και τα σχόλια θα σταματήσουν και οι κριτικές που όταν δεν γνωρίζουμε την αλήθεια πολλές φορές είναι άδικες και γι αυτούς που έφυγαν αλλά και για το ΔΣ.
    Ζ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.