Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Πάσχα στη Σκόπελο και στα βήματα του Mamma Mia

Ιστιοπλοϊκά σκάφη σε flotilla με Ρώσους που θα κάνουν Πάσχα στις Βόρειες Σποράδες, ακολουθώντας τα βήματα του Mamma Mia, έπιασαν στο λιμάνι της Σκοπέλου για πρώτη φορά. Το γραφείο απ΄ όπου ενοικίασαν τα σκάφη είναι ελληνικών συμφερόντων και φέρνει κόσμο στην Ελλάδα με στόχο και φιλοδοξία να τους κάνει φίλους της χώρας μας και μελλοντικούς πελάτες.
Τους επισκέπτες καλωσόρισαν ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Χαρ. Στιβαχτής και η Γραμματέας αυτού Μάχη Δρόσου και τους μοίρασαν καλαίσθητα διαφημιστικά φυλλάδια για την Σκόπελο και CD με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια του Γιώργου Ξηντάρη.
Όπως είπαν στην efimerida-sporades, το ταξίδι αυτό το έχουν ονομάσει “στα βήματα του Mamma Mia”, έρχονται για πρώτη φορά στις Βόρειες Σποράδες και η πρώτη εντύπωση που είχαν για τη Σκόπελο, το λιμάνι, την εξυπηρέτηση, αλλά και τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού ήταν εξαιρετική.
Το βράδυ θα παρακολουθήσουν τη λιτανεία του Επιτάφιου στην παραλία, θα δειπνήσουν στα «Κύματα», ενώ αύριο μετά τις 10 το πρωί θα σαλπάρουν για το γραφικό λιμανάκι του Αγνώντα.

1 σχόλιο:

  1. πολυ ωραια , μπραβο ομορφα ολα αυτα

    απλα ηθελα να σχολιασω το γεγονος οτι σημερα υπηρξε εκτακτο πρωινο δρομολογιο του Εξπρες Πηγασος .. το οποιο ομως πήγε μόνο μέχρι τη Σκιαθο

    αναρωτιέται κανεις γιατι κανεις απο Σκοπελο η Αλοννησο δεν επισημανε στην εταιρεια οτι θα μπορουσε να κανει προεκταση του δρομολογιου και προς Σκοπελο και Αλοννησο

    την στιγμη μαλλιστα που το πλοιο εμεινει μεχρι τις 15:30 το μεσημερι στη σκιαθο!

    αυτο δειχνει αδιαφορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.