Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ύψωση της σημαίας "Ouality Coast" στην Αλόννησο

Η Σημαία-Βραβείο που
θα κυματίζει από την Παρασκευή
στην Αλόννησο
Τελετή ύψωσης της σημαίας "Ouality Coast" θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου στο λιμάνι της Αλοννήσου, ως πιστοποίηση του Χρυσού Βραβείου για τις πιο ποιοτικές παραλίες που έλαβε πέρυσι, για μια ακόμη φορά, το νησί από τους διεθνείς οργανισμούς «COASTAL & MARINE UNION –EUCC» και «QUALITYCOAST TEAM».
Στην εκδήλωση της EUCC, που έγινε πέρυσι τον Μάιο στην Πορτογαλία, παρουσιάστηκαν 100 επιλεγμένες περιοχές ως οι πιο καθαροί, πράσινοι, και εναρμονισμένοι με τη φύση βιώσιμοι προορισμοί για διακοπές: The QualityCoast Top 100.
Χρυσή Μηλιά
Ο κατάλογος των βραβευμένων καταρτίσθηκε έπειτα από εκτεταμένη έρευνα άνω των 1.000 παράκτιων και νησιωτικών προορισμών μέσα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής. Αυτοί οι προορισμοί αναγνωρίζονται ως οι πλέον ελκυστικοί για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τη φύση και το τοπίο, για ένα καθαρό περιβάλλον, για την τοπική ταυτότητα και την πολιτιστική κληρονομιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.