Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μουσικό Φεστιβάλ στη Σκόπελο

Το γραφείο Εθελοντών Σκοπέλου σχεδιάζει να πραγματοποιήσει στη Σκόπελο ένα Μουσικό Φεστιβάλ με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, από όλη την Ελλάδα και φυσικά τη Σκόπελο.
Η οργάνωση του Μουσικού Φεστιβάλ θα γίνει με τη βοήθεια και την υποστήριξη του ζεύγους Κendal Linden και Rod Iliffe, γνωστού μουσικού διευθυντή, ενορχηστρωτή, πιανίστα και Διευθυντή Χορωδίας στο Νορθάμπτον / Leicestershire περιοχές στη Μ. Βρετανία.
Οι εκδηλώσεις, οι οποίες αφορούν το Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου, θα πραγματοποιηθούν μέσα στο διάστημα από τη Δευτέρα 27/5/2013 έως και την Κυριακή 3/6/2013.
Τα πιθανά μέρη στα οποία θα γίνουν εκδηλώσεις είναι η...
αυλή της εκκλησίας Παναγίας Παπαμελετίου μετά την άδεια και την ευλογία του Μητροπολίτη Χαλκίδος, ο χώρος του Ασκληπιείου Αρχαίας Πεπαρήθου, μετά την εξασφάλιση αδείας από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, πιθανή εμφάνιση στην παραλία σε ανοιχτό χώρο ή στην καφετέρια “BARDON”, στην οποία έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εμφανίσεις της χορωδίας στο παρελθόν, στο ξενοδοχείο «Άλκηστις», καθώς επίσης και στον θερινό κινηματογράφο «Ορφέας».

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία προσπάθεια!Ως χώρο θα πρότεινα και την Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη στο Κοτρωνάκι. Έχει εξαίσιο προαύλιο χώρο και είχε πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο παρελθόν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως εξαίσιος ο χώρος. Τον θυμάμαι από τη συναυλία της χορωδίας της Εμπορικής Τράπεζας. Αξέχαστη βραδιά.
      Ας ελπίσουμε ότι οι διοργανωτές θα τον έχουν υπόψη τους

      Διαγραφή

    2. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Με την ευκαιρία, υπενθυμίζω ότι η χορωδία που είχε έρθει τότε στο Κοτρωνάκη ήταν εξαιρετική και θα έπρεπε να μεριμνήσει κάποιος να επαναληφθεί. Και οι επαρχιώτες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν τέτοιες μοναδικές εκδηλώσεις.
      Επίσης και η συναυλία που είχε δοθεί στον Ορφέα με τον Καραγιώργο. Άλλο αριστούργημα!!! Δώστε μας πάλι την ευκαιρία της ηχητικής και οπτικής ανάτασης...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.