Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η “Spyrou Hotels” στην έκθεση FERIEN MESSE WIEN

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά για την Ελλάδα είναι τα μηνύματα από την αυστριακή αγορά το 2013. Η Αυστρία παρά το μέγεθος του πληθυσμού της, συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις προέλευσης τουριστών για την χώρα μας και αναλογικά του πληθυσμού της, στην πρώτη.
Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα και για την Σκόπελο από την τουριστική αγορά της Αυστρίας, όπως διαπίστωσε η αποστολή της εταιρείας «Spyrou Hotels & Companies» κατά την συμμετοχή της από 10-13 Ιανουαρίου στην κλαδική έκθεση “FERIEN MESSE WIEN”.
Οι απευθείας πτήσεις από την Βιέννη για το...
αεροδρόμιο της Σκιάθου διπλασιάζονται για την φετινή τουριστική περίοδο. Η Air Berlin (Niki) έχει προγραμματισμένες πτήσεις κάθε Τρίτη και η Austrian Airlines (Lauda AiR) κάθε Σάββατο.
Το νησί της Σκοπέλου προσφέρει τα στοιχεία εκείνα που αναζητούν οι Αυστριακοί Τουρίστες στις διακοπές τους. Καθαρές θάλασσες, ήσυχες και περιποιημένες παραλίες, αποδράσεις στην φύση, παραδοσιακή και φολκλορική ταυτότητα του τόπου, αυθεντική φιλοξενία από τους ντόπιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.