Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Στον Δήμαρχο το φλουρί..!

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, σε εκδήλωση στο Δημαρχείο αμέσως μετά τον Αγιασμό των Υδάτων παρουσία δημοτικών συμβούλων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης καθώς και εργαζομένων του Δήμου, έτυχε στον ίδιο, σημάδι, όπως είπαν παρευρισκόμενοι, ότι το '13 θα είναι μια καλή χρονιά για τον Δήμο και την Σκόπελο.
Ο Δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε σε όλους και όλες χρόνια πολλά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία και επανέλαβε ότι «και κατά το 2013 θα δοκιμαστεί για μια ακόμη χρονιά η τοπική μας κοινωνία, αφού η οικονομική ύφεση, η ανεργία και τα εισπρακτικά μέτρα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.»
«Στο ζοφερό αυτό κλίμα -συνέχισε ο Δήμαρχος- έχουμε να...
αντιτάξουμε την περαιτέρω αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, όπως είναι ο τουρισμός και η πρωτογενής παραγωγή. Πρέπει όμως ταυτόχρονα να εγκαταλείψουμε την εσωστρέφεια που διακρίνει ένα σημαντικό μέρος της οικονομικής και κοινωνικής μας δραστηριότητας και να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Από μόνος του κανείς δεν μπορεί. Όλοι μαζί μπορεί και να τα καταφέρουμε...»

3 σχόλια:

  1. Φωτογραφίες απο την βασιλόπιτα που κόπηκε στην Γλώσσα δεν υπάρχουν????? Μήπως δεν ειχε κόσμο για αυτό δεν τις ανεβάσατε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο... Δημοσιεύω μόνο αυτές που έχουν κόσμο γιατί πληρώνομαι «με το κεφάλι»... Οι άλλες δεν συμφέρουν...

      Διαγραφή
  2. πεστα ρε γιωργο,ετσι για να μαθαινουν μερικοι πωςεκανες και την τεραστια περιουσια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.