Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δημαιρεσίες στον Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής (Α)
με τον αντιδήμαρχο Κώστα Σκούρα (Δ)
Η πρώτη Κυριακή του 3ου χρόνου της θητείας κάθε Δημοτικής Αρχής, αποτελεί και μέρα για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις Δημαιρεσίες.
Έτσι σήμερα στις 2 μ.μ., μετά τον Αγιασμό των υδάτων και την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε η σχετική συνεδρίαση στο Δήμο Σκοπέλου και έγινε ψηφοφορία για το νέο Προεδρείο του σώματος και την οικονομική επιτροπή.
Η Γιώτα Αγγελέτου, πρώτη γυναίκα πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
στην ιστορία της Σκοπέλου
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Γιώτα Αγγελέτου, ενώ στην ψηφοφορία για την οικονομική επιτροπή εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Σκούρας Κων., Φύβγας Γεώργιος, Παπαδαυίδ Μάχη, Κακαλιάγκος Αθανάσιος, Πατσής Γεώργιος, Ρόδιος Νικόλαος.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής ανακοίνωσε ότι μοναδικός αντιδήμαρχος για...
τους επόμενους 18 μήνες θα είναι ο Κώστας Σκούρας, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Φύβγα για την μέχρι τώρα προσφορά του και τόνισε ότι ο ο Γιώργος Φύβγας τον έχει διαβεβαιώσει ότι είναι πρόθυμος να προσφέρει από όποιο πόστο χρειαστεί.

6 σχόλια:

  1. σωστη , και πολύ ‘‘ σοφή ’’ κίνηση να αναλαβει ο ιδιος ο Μιχελής τη διοίκηση και τα οικονομικά του δήμου μας . μονο αυτος μπορει να τα χειριστει

    ελπιζουμε η νεα προεδρος να μην αργει τη συζητηση των θεματων στα δημοτικα συμβουλια , να ειναι πιο περιεκτικη και βεβαιως πιο συντομη απο τον προκατοχο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή, ας ελπίσουμε καλύτερη απο την προηγούμενη, πιστεύω ότι τα άτομα που μπήκαν η κ. Αγγελέτου και ο κ. Σκούρας είναι απο τα λίγα της Δημοτικής Αρχής που ασχολούνται πραγματικά και με ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΡΕΞΗ,ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EYXΟΜΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΛΩΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.

    ΟΙ ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΤΡΟΙΚΑ)

    ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ????? Η ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ
    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ?????

    ΑΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι παχιες αγελαδες υπαρχουν
    μονο για τις τραπεζες κ
    τα 300 μοσχαρια που βοσκουν στον
    εθνικο κηπο.

    ζητουνται ζωοκλεφτες αμοιβη πλουσιοπαροχη

    ΜΙΝΩΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.