Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Αναπτυξιακή Σύμπραξη Βορείων Σποράδων

Σύσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρωί στο Βόλο η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Σποράδων (κλικ) με τη συμμετοχή των δημάρχων των τριών νησιών, ώστε να μπει σε τελική ευθεία το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων σε τουριστικές επιχειρήσεις, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, όσο αυτό είναι δυνατό.
Στα Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) και τις Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες (ΤΟΠ/ΕΚΟ) συμμετέχει ο Δήμος Σκοπέλου, με εταίρους τις Δημοτικές Αρχές Σκιάθου και Αλοννήσου.
Οι προτάσεις (κλικ) των τριών Δημοτικών Αρχών των νησιών των Βορείων Σποράδων εγκρίθηκαν προ μηνός από τον αρμόδιο φορέα, ενώ άμεσα πρόκειται να ξεκινήσει η εφαρμογή των προγραμμάτων με στόχο την κατάρτιση των ανέργων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν:
Οι δήμαρχοι Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Σκιάθου, Αλοννήσου και Σκοπέλου, ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, αντιπρόσωποι του ΚΕΚ Δυναμική, του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου, του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ», καθώς και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

1 σχόλιο:

  1. Σε ποιο σημείο του θαλάσσιου πάρκου τραβήχτηκε το βίντεο και ποια ημερομηνία;
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.