Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Δολιοφθορά στο ελικοδρόμιο Σκοπέλου

Απαίτηση της τοπικής κοινωνίας
είναι ο εντοπισμός και η τιμωρία των δραστών
Ελικοδρόμιο Σκοπέλου
Ένα ελικοδρόμιο επιχειρησιακά έτοιμο να δεχθεί ελικόπτερα 24 ώρες το 24ωρο και σύμφωνα με μαρτυρίες πιλότων από τα πιο καλοσυντηρημένα της χώρας έπεσε «θύμα» αδίστακτων και κακόβουλων, οι οποίοι την ημέρα του χιονιά (8 Ιανουαρίου) έκλεψαν από τον διάδρομο προσγείωσης 28 λαμπτηρές και ένα φωτιστικό σώμα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων τους αφού ως γνωστόν έκτακτα περιστατικά υγείας διακομίζονται από τη Σκόπελο σε μεγάλα νοσοκομείο με αυτό τον τρόπο.
Αυτοί οι λαμπτήρες, που ανάβουν αυτόματα, αποτελούν τον περιμετρικό φωτισμό του διαδρόμου προσγείωσης του ελικοδρομίου και χωρίς αυτό τον φωτισμό ελικόπτερο δεν μπορεί να προσγειωθεί.
Φανερά δυσαρεστημένος και συνάμα απογοητευμένος, από αυτή την πράξη, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής έκανε στην efimerida-sporades την παρακάτω δήλωση:
«Αυτή η αφαίρεση των φωτιστικών από το ελικοδρόμιο δεν είναι μια απλή κλοπή. Είναι μια αισχρή, κακόβουλη πράξη δολιοφθοράς που έχει να κάνει άμεσα με τις ζωές των συνανθρώπων μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να υπάρξει άνθρωπος ο οποίος θα βάλει σε κίνδυνο ζωές για περίπου 100 ευρώ, όσο κάνει το σύνολο των 28 λαμπτήρων που εκλάπησαν... Δεν το χωράει ο νους μου...»
Να σημειώσουμε ότι το ελικοδρόμιο συντηρείται από τον Δήμο Σκοπέλου “με νύχια και με δόντια”, με τον Κώστα Αμπελάκια να ασχολείται πολύωρα και καθημερινά έχοντας την ευθύνη των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συντηρήσεων και όχι μόνο.
Απαίτηση της τοπικής κοινωνίας είναι ο εντοπισμός και η τιμωρία των δραστών.

2 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΕΙΑΝΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ η ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑΤΑ (ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ )ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΕΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥ η ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΩΝ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ(AN) ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ
    ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ
    Κ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ
    ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ
    ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ. ΑΛΛΟΙΩΣ .....

    ΠΑΛΟΥΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.