Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πάμε Σκόπελο 2013

Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου καλεί όλους τους επαγγελματίες του νησιού να συμμετέχουν και φέτος στο εκπτωτικό πρόγραμμα «Πάμε Σκόπελο 2013». Το εκπτωτικό πρόγραμμα θα διατεθεί όπως και πέρσι σε έλληνες επισκέπτες αλλά σε και σε επισκέπτες του εξωτερικού αφού θα διανεμηθεί σε τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού αλλά και τους επισκέπτες των περιπτέρων στις εκθέσεις που θα συμμετάσχει ο Δήμος Σκοπέλου.
Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του νησιού να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα και να μας την στείλουν ηλεκτρονική στην διεύθυνση info@skopelos.gr ή να περάσουν από τα γραφεία της επιτροπής, δίπλα από το ΚΕΠ Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00-15.00 προκειμένου να την συμπληρώσουν.
Η συμμετοχή των επιχειρηματιών στο «Πάμε Σκόπελο 2013» από όλες τις επιχειρήσεις της Σκοπέλου δίνει στο νησί μας τα εφόδια για την αύξηση της τουριστικής κίνησης και την καλύτερη προβολή και διαφήμιση της Σκοπέλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
"ΠΑΜΕ ΣΚΟΠΕΛΟ 2013"
Υπογράφοντας το παρακάτω η...
συμβληθείσα επιχείρηση συμφωνεί με τα ακόλουθα:
1. Με την επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας "ΠΑΜΕ ΣΚΟΠΕΛΟ 2013 " ο πελάτης θα απολαμβάνει έκπτωση σε όλα τα προϊόντα-υπηρεσίες της επιχείρησης σύμφωνα με την παρακάτω λίστα:
Επιχειρήσεις τροφίμων 10 % επί της αξίας συναλλαγής
Εμπορικά καταστήματα 15 % επί της αξίας συναλλαγής
Καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος 10 % επί της συναλλαγής
Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα , μηχανάκια, δωμάτια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία 30 % επί της συναλλαγής κατά τους μήνες Μάιο-Ιούνιο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2012 και 20 % κατά τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο 2012.
2. Η ποιότητα των προϊόντων - υπηρεσιών δεν θα είναι χαμηλότερη λόγω της παρεχομένης έκπτωσης.
3. Ο πελάτης θα μπορεί να κάνει χρήση της κάρτας κατά όλη την διάρκεια της επίσκεψης του στην Σκόπελο και για όσες συναλλαγές επιθυμεί.
4. Θα αναρτηθεί αυτοκόλλητη σήμανση, σε εμφανή σημείο της επιχείρησης που θα δηλώνει την συμμέτοχη στο πρόγραμμα.
5. Από την στιγμή, που συμφωνείται η συμμέτοχη η συμβαλλομένη επιχείρηση δεν έχει δικαίωμα αναίρεσης της συμφωνίας
6. Η ισχύς του εκπτωτικού προγράμματος είναι από 01/05/13 έως 31/10/13
7. Ο οργανωτής του εκπτωτικού προγράμματος, Δήμος Σκοπέλου δεν φέρει καμιά ευθύνη για τις συναλλαγές μεταξύ των συμβαλλόμενων επιχειρήσεων και πελατών και τυχόν διαφωνίες.
8. Ο Δήμος Σκοπέλου διατηρεί το δικαίωμα αποβολής μια συμβεβλημένης επιχείρησης από το πρόγραμμα «Πάμε Σκόπελος 2013» σε περίπτωση επανειλημμένων παραπόνων από κατόχους της κάρτας.
9. Η παρεχόμενη από το πρόγραμμα έκπτωση δεν ισχύει αθροιστικά με τυχόν εκπτώσεις, που παρέχονται για καταλύματα από άλλους φορείς.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ :
ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ :
THΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
EMAIL:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Σκόπελος την -------/------/2013
Υπογραφή

1 σχόλιο:

  1. • Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα , μηχανάκια, δωμάτια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία 30 % επί της συναλλαγής κατά τους μήνες Μάιο-Ιούνιο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2012 και 20 % κατά τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο 2012.

    Αυτό δεν το έχω καταλάβει...Για παράδειγμα στα ξενοδοχεία εννοεί 20% ή 30 % από την τιμή πόρτας ή από την τιμή στην οποία έχουν προσφέρει ένα δωμάτιο μετά από μια γενναιόδωρη έκπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.