Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μαρία Παπαδοπούλου του Α.Ο. Σκοπέλου

Μεγάλη παγκόσμια επιτυχία για την αθλήτρια του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου και τον προπονητή της Μάνο Βασιλείου. Η Μαρία που συμμετέχει με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης (FILA) που γίνεται από 15-18 Νοεμβρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας, πριν από λίγα λεπτά κατέκτησε την τρίτη θέση στον κόσμο στο grappling no Gi.
Σε λίγο η Μαρία θα ανέβει στο βάθρο για να της κρεμάσουν το χάλκινο μετάλλιο, με τον Μάνο Βασιλείου να την χειροκροτεί και να συλλογίζεται ότι η αγωνία και ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος.
Αύριο η Μαρία αγωνίζεται στην κατηγορία γυναικών -70 κιλών Gi.
Θυμίζουμε ότι η Μαρία Παπαδοπούλου, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είχε γίνει στο Βέλγιο τον Ιούνιο (κλικ), είχε καταφέρει να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της.
Μαρία, Μάνο συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον αυριανό αγώνα.

7 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ , ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παιδια ,,!!!!!! ολοψυχα καλη επιτυχια αυριο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.
    ΓΕΟΡΓΙΑ ΓΙΑΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κι από μένα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ένα μόνο μπράβο , δεν είναι αρκετό! Πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία και στον προπονητή της Μάνο για ακόμα μια φορά. Μήπως είναι ευκαιρία και μ΄ αυτή τη διάκριση , ν΄ αρχίσει ο Α.Ο.Σκοπέλου , να βλέπει την δραστηριοποίηση και άλλων τμημάτων του? Να έχει μεγαλύτερη έλευση και συμμετοχή και σε άλλα αθλήματα που έως και σήμερα μπορεί να ήταν ξεχασμένα και ίσως πιο ανέξοδα όπως πιο πριν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΕΠΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ
    ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ( ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ )
    -ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ( ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΗ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ .
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΙΣΤΕΨΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ .
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΑΝΟ ΓΟΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ.
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή που γνωρίζω από πρώτο χέρι τον αγώνα που κάνει και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Μαρία που με τις επιδόσεις της μας κάνει όλους υπερήφανους.θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν σε όλους τους αθλητές της ομάδας, απο τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό που έρχεται απο την Γλώσσα για να προπονηθεί.Έχετε συμβάλει όλοι σε αυτο το υπέροχο αποτέλεσμα!!!Ευχαριστούμε όλους όσους υποστήριξαν την ομάδα, με όποιο τρόπο κι αν το έκαναν.Κύριε Παπαδάκη κι εσάς ευχαριστούμε που μας παρακολουθείτε από μακριά!Αυτό το υπέροχο νησί βγάζει και...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!ΕΛΕΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.