Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση φαρμάκων

Άνοιξε κι εσύ την πόρτα σου στα παιδιά!
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, η ομάδα προσκόπων του 1ου συστήματος Σκοπέλου θα περάσει από τις γειτονιές της Σκοπέλου για να μαζέψει όσα φάρμακα δεν χρειάζεστε (όχι ληγμένα φυσικά) προκειμένου να δοθούν στη «Βοήθεια στο σπίτι» για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Ελπίζουμε στη βοήθεια όλων…
Άνοιξε την πόρτα σου, άνοιξε την καρδιά σου…

1 σχόλιο:

  1. Και τι είναι τα φάρμακα ρε παιδιά? Καραμέλες ή θα τα μαζέψετε όλα μαζί , μετά θα τα βράσετε και θα τα μοιράζετε σαν σούπα στους αρρώστους ? περά από ασπιρίνη τι άλλο μπορεί να συγκεντρωθεί. Χίλιες φορές σαν πρώτο στάδιο να μαζευτεί καλό φαγητό και φρούτα για να δυναμώσουν οι ασθενείς παρά να ανταλλάζουμε τα φάρμακα μεταξύ μας χωρίς γνωμάτευση γιατρού. Το κάθε φάρμακο είναι ξεχωριστό για κάθε περίπτωση και για κάθε οργανισμό αλλιώς θα τα είχαν στα σουπερ μάρκετ να τα περνούμε μονοί μας, μην βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία των συγχωριανών μας. Σαν δεύτερο στάδιο θα πρέπει να το αναλάβουν οι ειδικοί σε συνεργασία με την περιφεριακή και τοπική αυτοδιοίκηση ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.