Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πρόσκληση σύγκλησης 17ης Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, στις 11.30 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.
1. Έγκριση της αριθ. 16/2012 απόφασης του Συμβουλίου της Δ.Κ. Γλώσσης με θέμα «Προκήρυξη χορήγησης υποτροφιών του Κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά της Δημ. Κοινότητας Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου».
2. Έγκριση της αριθ. 17/2012 απόφασης του Συμβουλίου της Δ.Κ. Γλώσσης με θέμα «Καθορισμός μηνιαίας υποτροφίας προς τους 6 επιλεγμένους υποτρόφους του Κληροδοτήματος για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013».
3. Έγκριση της αριθ. 18/2012 απόφασης του Συμβουλίου της Δ.Κ. Γλώσσης με θέμα «Περί ψήφισης του προϋπολογισμού του Κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά οικον. έτους 2013 της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου».
4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την υπαγωγή στη διάταξη του άρθρου μόνου παρ. Γ5.1 του Ν 4093/2012.
5. Κατάρτιση όρων διακήρυξης δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου.
6. Ορισμός δικηγόρου για σύνταξη απολογητικού υπομνήματος για υπόθεση που αφορά υπάλληλο του Δήμου Σκοπέλου.
7. Ορισμός δικηγόρου για την σύνταξη και κατάθεση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του Σ.τ.Ε κατά της Υπουργικής Απόφασης για την κατάργηση της ΔΟΥ της νήσου Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.