Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Διήμερο «λουκέτο» στο Δήμο Σκοπέλου

Με αφορμή την αναστολή της λειτουργίας του Δήμου Σκοπέλου αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη 12 και 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΚΕΔE, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής έκανε την ακόλουθη δήλωση στην efimerida-sporades:
«Τα δυσβάσταχτα χτυπήματα και τα σκληρά μέτρα εις βάρος της κοινωνίας συνεχίζονται. Νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, ανεργία, νέα χαράτσια απεγνωσμένα νοικοκυριά, μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, και ο Δήμος μας όπως όλοι οι Δήμοι της Χώρας, μετά τις συνεχόμενες περικοπές των χρημάτων που δικαιούνται και την τελευταία απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέες περικοπές των Κεντρικών Αυτοτελών της Πόρων της τάξεως του 30%, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του για τις δύο επόμενες ημέρες. Όλοι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης έχουμε συνεισφέρει τα μέγιστα στη δημοσιονομική προσαρμογή της Χώρας και δεν μπορούμε να αντέξουμε καμία νέα μείωση, γεγονός που κάνει προβληματική ακόμα και την καταβολή μισθών.
Μην αντέχοντας να βλέπω το νησί μου να μαραζώνει, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ για την ανατροπή αυτής της κατάστασης. Σας καλώ σε ένα κοινό αγώνα ενάντια στην ανέχεια και την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής».
------------
Ο Δήμος Σκοπέλου παρακαλεί τους δημότες το διήμερο της αναστολής της λειτουργίας του Δήμου, να μην βγάλουν τα σκουπίδια τους, γιατί δεν θα γίνει η περισυλλογή τους.
Ανακοίνωση του Δήμου Σκοπέλου
Στο πλαίσιο των διήμερων κινητοποιήσεων των...
Δήμων της Χώρας, ο Δήμος μας αναστέλλει τη λειτουργία του στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι θα προσέλθουν κανονικά στα καθήκοντά τους, αλλά δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους τομείς: διοίκηση, ΚΕΠ, παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, καθαριότητα (αποκομιδή σκουπιδιών).
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του νησιού μας να δείξουν κατανόηση και να στηρίξουν την απόφαση του Δήμου, που με την ενέργειά του αυτή αγωνίζεται να κρατήσει όρθια την τοπική κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά από την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.
Στα δημοτικά κτίρια, όπου παρέχονται υπηρεσίες προς τους δημότες, θα βρίσκονται αιρετοί οι οποίοι θα ενημερώνουν τους πολίτες για τους λόγους που οδήγησαν στη διήμερη αναστολή της λειτουργίας των Δήμων.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου
Γιώργος Μιχελής

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΕΤΣΙ.ΟΧΙ ΑΛΙΩΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΤΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ?ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ.ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣΑΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑΤΟΥΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑΣΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ Β.Σ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΖΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΓΡΑΜΗΣΑΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗΣΑΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ?ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΩΣΤΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΛΗΦΘΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΣΕ ΛΑΟΣΥΝΑΞΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΧΡΟΙΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Δ,Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝΤΟΥ.ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ! ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξω από τον χορό
      πολλά τραγούδια ξέρεις.

      Διαγραφή
    2. Το λιγότερο που έχω να πω:
      όποιος λέει και γράφει ότι ο Μιχελής τώρα ευαισθητοποιήθηκε
      ή είναι παντελώς άσχετος
      ή το λέει απλά για αντιπολιτευτικούς λόγους…

      Είναι άδικο να γράφετε έτσι γι’ αυτόν τον άνθρωπο που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον δήμο όρθιο.

      Διαγραφή
    3. Έξω από το χορό και μέσα από την ανωνυμία, έχεις δίκιο σχ.12.38....Ακόμα όποιος, χωρίς υπογραφή, κατηγορεί το Μιχελή δεν είναι άσχετος...Βαλτός είναι και φερέφωνο και τα κίνητρά του ποταπά. Στην τόσο δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο τόπος μας αντί να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να στηρίξουμε το Δήμαρχο ψάχνουμε να βρούμε ψύλλους που δεν υπήρξαν ποτέ. Και πολύ καλά λέει ο σχ.11.42 ή σ' αρέσει ή δε σ' αρέσει ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!! ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

      Διαγραφή
  3. Απ ότι φαίνεται ο Μιχελής δεν βιάζεται προχωράει αργά αλλά σταθερά.Αγαπητέ συμπατριώτη,κάνεις ανοιχτή επίθεση προς το Δήμαρχο, δεν θα σε κατηγορήσω γι αυτό.Νομίζω όμως ότι φοβάσαι..Τι ακριβώς όμως φοβάσαι μην χάσει το ΚΚΕ την πρωτιά στους αγώνες για το λαό,τους χαμηλόμισθους τους εργάτες τους συνταξιούχους και όπως λέμε εμείς οι κουμουνιστές τα λαικά στρώματα.Ας ξυπνήσουμε ο λαός που γι αυτόν χρόνια αγωνιζόμαστε, ο καθένας από το δικό του μετερίζει μας έρριξε στον πάτο.Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας.Οσο για τον Μιχελή δεν άργησε καθόλου,για να κάνεις τέτοιες σοβαρές κινήσεις πρέπει να έχει ωριμάσει η λαική συνείδηση,πρέπει να είμαστε πολλοί σ αυτό το κοινό αγώνα.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.
    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ 11-9-2012 9.37μ.μ., ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΞΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΑΣ ΜΗ ΚΟΛΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΝΤΟΜΩΤΕΡΟ. ΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΛΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΕΞΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.