Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στο σφυρί...

Ο σημερινός Ελεύθερος Τύπος δημοσιεύει λίστα με 40 ακατοίκητα νησιά και βραχονησίδες τα οποία η κυβέρνηση θα παραχωρήσει με τη μέθοδο της μακρόχρονης ενοικίασης (έως 50 ή 99 χρόνια) σε ιδιώτες για τουριστική ανάπτυξη.
Στις Σποράδες εκτός από τον Τσουγκριά που βρίσκεται μόλις 2 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Σκιάθου και έχει έκταση πάνω από 1000 στρέμματα, προς «αξιοποίηση» θα δοθούν και βραχονησίδες της Αλοννήσου, όπως Μανώλας 96 στρεμμάτων, Μικρό Αδέλφι, αλλά και τα κοντά στα Σκάντζουρα, νησάκι Στρογγυλό 15 στρεμμάτων και βραχονησίδα Σκαντήλι.
Άντε και στο επόμενο μνημόνιο τα Σκάτζουρα και το Ξερό..!
Η ΔΗΛΩΣΗ (κλικ) ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

15 σχόλια:

  1. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ...
    Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι κι άγρια μέντα
    κι έβγαζε η γη το πρώτο της κυκλάμινο
    τώρα μπουλτόζες σαρώνουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν όλες τις κρατικές κερδοφόρες επιχειρήσεις,από κάπου πρέπει να έχει έσοδα το κράτος εκτός από τους φόρους, αλλά αλήθεια ποιό θα είναι το κέρδος για το κράτος και τους πολίτες του από την ενοικίαση των νησιών αυτών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι ακούστηκε και για την Σκόπελο.Είναι αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδια γιατι παραπονιομαστε τωρα;Μας δοθηκε η ευκαιρια 2 φορες να τους ξαποστειλουμε!!Ερχονται κ χειροτερα.Αχνα να μην βγαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα τωρα φιλε μου! ολοι γνωριζουμε πως οποιος και να ηταν "πανω" τα ιδια σκατα θα εκανε!

      βαρεθηκα ειλικρινα να μασατε ολοι την ιδια καραμελα και να λετε τα ιδια και τα ιδια ...

      Ρ.Δ.

      Διαγραφή
    2. Οχι δεν ειναι ολοι ιδιοι.Τουλαχιστον οχι παλι αυτοι που μας ξεπουλησαν.Ουτε μασαμε την ιδια καραμελα.Την αληθεια βλεπουμε κ την καταστροφη μας σαν εθνος.

      Διαγραφή
    3. πες μου εναν διαφορετικο! πες μου αν εβγαινε καποιος αλλος τι διαφορετικο θα εκανε! (οσο αφορα καραμελας και ετσι ηταν γενικο σχολιο,μη το παιρνεις προσωπικα!!)

      Διαγραφή
    4. Φιλε μου δεν ειναι ο καταληλος χωρος για να αναπτυξουμε τετοια συζητιση πολιτικη!Το θεμα κ λυπηρο βεβαια ειναι οτι αυτα τα ατομα που μας κυβερνανε κ οι πολιτικες τους, μας εφεραν στην εξαθλιωση σαν λαο κ σαν εθνος γενικα.Θα τριζουν τα κοκκαλα του Λεωνιδα,των αγωνιστων του 21 κ ολων των υπολοιπων που αγωνιστηκαν κ πεθαναν για αυτην την χωρα!Πανε χαμενοι κ ολοι οι εργατικοι αγωνες,που τοσο παλεψαν οι παλαιοτεροι!ΚΡΙΜΑ.....

      Διαγραφή
    5. το θεμα ειναι φιλε μου πως ολοι φταιμε για αυτη την καταντια γιατι αν καποτε την ξεκινησαν καποιοι εμεις την συνεχισαμε ....

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΩΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΖΩΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΩ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΜΗΣΩ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΟΤΙΣΤΕΙ Η ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου.Δυστυχως κ εγω αυτο βλεπω για να ταρακουνηθουμε:μονο εαν χυθει αιμα!

      Διαγραφή
  6. εγω κυριε ρουσετη νομιζω οτι ειναι το καταλληλο μερος και ο καταλληλος χρονος να συζητησουμε πολιτικα.πρεπει να κανουμε κατι και οσο το δυνατον σηντομωτερα.τουλαχιστον πρεπει να συζητησουμε για το τι μπορει να γινει.και αν καταληξουμε οτι δεν μπορει να γινει κατι,ας εχουμε αλληλεγγυη μεταξυ μας ωστε να τα βγαλουμε περα.αν ομως εκτιμησουμε οτι κατι μπορει να γινει ας κινητοποιηθουμε προς αυτη την κατευθυνση.ισως θα μπορουσαμε να κανουμε συζητησεις στο δημοτικο καφενειο π.χ.με πολιτες,ισως μπορουν να οργανωθουν απο κομματα συζητησεις πανω στα καυτα προβληματα που σιγουρα θα αντιμετωπισουμε σε λιγο ολοι.το προβλημα των σχολειων (θερμαση κ.λ.π.)δεν παιρνει αναβολη και ενα σωρο αλλα.ειδικα τα κομματα στο νησι μας ειναι ντροπη να δραστηριοποιηθουνε στην αγρα ψηφων μονο παραμονες των εκλογων.τα προβληματα ειναι εδω και τωρα,οχι εκει και τοτε.και εγω πιστευω οτι μας δοθηκε η ευκαιρια τουλαχιστον να ξαποστειλουμε καποιους και ουτε αυτο καταφεραμε να κανουμε.και σιγουρα δεν ειναι υποθεση ενος καλου παιδιου να μας σωσει.αν ο καθενας μας δεν μπορει να σωσει τον εαυτο του τοτε πως μπορει ο ενας να σωσει ολους εμας δεκα εκατομμυρια και πλεον.δεν ειναι παραλογο? εμεις λοιπον και ας ξεκινησουμε να συζηταμε και κατι θα βρουμε να κανουμε,πριν χυθει αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μηπως καποιος πρεπει να κανει την αρχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΩ ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΦΩΣ.

      Διαγραφή
  8. @ Ανώνυμο 13 Σεπτεμβρίου 2012 12:18 μ.μ.
    Όταν πιάσει φωτιά στο σπίτι του γείτονά σου κοντά είναι και το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.