Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Την Παρασκευή η Φαύστα στον Ορφέα

Αναφορά για την θεατρική παράσταση
«Η Φαύστα» του Μποστ,  που θα παιχθεί
την ερχόμενη Παρασκευή στη Σκόπελο,
γίνεται από «ΤΑ ΝΕΑ /Σαββατοκύριακο»
Mια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις, τη Φαύστα τουΜποστ ή αλλιώς Η απολεσθείς κόρη, μια ιλαροτραγωδία για ένα κοριτσάκι, το Ριτσάκι, που πάει να κολυμπήσει και το καταπίνει ένα ψάρι, θα παρουσιάσει η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΣ και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου, την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ορφέας» με ελεύθερη είσοδο.
Ο Μποστ, με το χαρακτηριστικότατο γλωσσικό του ύφος θίγει τα κακώς κείμενα, ειρωνεύεται τη μικροαστική υποκρισία και τα οικογενειακά θέσφατα, επιτίθεται στη σοβαροφάνεια, στην παγιωμένη κοινωνική λογική και στην καθεστηκυία τάξη.
ΔΙΑΝΟΜΗ:
Πρόλογος: Τάκης Μόσχος
Φαύστα: Κωνσταντίνα Αγγελέτου
Ελένη: Βάσω Τσιλιμίγκα
Γιάννης: Βαγγέλης Δρόσος
Μαριάνθη: Άννυ Ασαργιωτάκη
Ριτσάκι: Ειρήνη Καραθανασόγλου
Κίμων Στρατηγός: Γιώργος Δρόσος
κα Στρατηγού: Μαρία Κυριακάκη
Υιός Στρατηγού: Γιώργος Μαριδάκης
Σκηνοθεσία: Τάκης Μόσχος
Σκηνικά: Όλη η ομάδα
Ζωγραφική σκηνικών: Ηλίας Χαραλαμπάκης
Κομμώσεις: Μαρία Σπύρου
Ήχος, Φώτα: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.
Επιμέλεια Μουσικής: Τάκης, Βαγγέλης, Ειρήνη 

8 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    (Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? :< )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντά στην πλατεία Δελήτσικου, σχεδόν δίπλα από το S/M Αφοι Προβιά

      Διαγραφή
    2. Προς 26-8-12 6:12 μ.μ.
      Αφού δεν ξέρεις που είναι ο σινέ ΟΡΦΕΑΣ, καλά κάνεις και ρωτάς εδώ, για να πάρεις μια έγκυρη απάντηση. Πριν από λίγα χρόνια, που ο Ορφέας λειτουργούσε σαν σινέ και παιζόταν το Μάμα Μία, γινόταν λαϊκό προσκύνημα από τους αλλοδαπούς. Όποιος δεν ήξερε πού ήταν ο Ορφέας και ρωτούσε στον Πλάτανο για πληροφορίες, τον έστελναν στην απέναντι κατεύθυνση. Τι κομφούζιο δημιουργόταν, δεν λέγεται....

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς που δημιουργήθηκε η ομάδα των εθελοντών και έγιναν κάποιες εκδηλώσεις φέτος στη Σκόπελο. Αλλιώς η νέκρα και ο πολιτιστικός μαρασμός δεν θα είχαν όριο... Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι αληθεια οτι θα ειχαμε νεκρα και πολιτικο μαρασμο χωρις τους εθελοντες.η θεατρικη ομαδα δεν βγηκε απο την ομαδα των εθελοντων,απλως βοηθησαν οι εθελοντες.το κυριο βαρος και η αποφαση ηταν των κυριων συντελεστων και μπραβο τους γιατι με πολυ δουλεια εγινε ο,τι εγινε.επισης το αφιερωμα στον γκατσο, που ομολογουμενως ηταν εξαιρετικο, δεν εγινε απο την ομαδα των εθελοντων ,αλλα απο τον συλλογο γυναικων ,αν δεν κανω λαθος,που βεβαια κανεις τους δεν αμοιφθηκε με χρηματα,ουτε στην θεατρικη παρασταση αυτε στο αφιερωμα στον γκατσο απ οτι ξερω και μονο με την ευρεια του ορου εννοια θα μπορουσαμε να τους ονομασουμε< εθελοντες>.ετσι ,με αυτην την επισημανση συμφωνω οτι εθελοντες με την ευρεια του ορου εννοια και η ομαδα εθελοντων συνεβαλαν στο να μην εχουμε οχι μονο πολιτιστικο μαρασμο στο νησι,αλλα να εχουν γινει πραγματι αρκετα πολιτιστικα γεγονοτα (το φεστιβαλ ταινιων μικρου μηκους για τα παιδια μας,ιστιοπλοικοι αγωνες ,αφιερωμα στον θεοδωρακη ,συναυλια του κ. σταθη καραγιωργου,ομιλιες του κ.κωστα βεργοπουλου και του κυριου γιωργου οικονομου -2-και φυσικα ο διαγωνισμος ποιησης που περιμενουμε να ολοκληρωθει με την απονομη των βραβειων, ομιλια για την ενδοοικογενειακη βια κ.λ.π.σαφως με την ανευ ορων στηρηξη καισυμμετοχη της ΔΗΚΕΣ και του ΔΗΜΟΥ .επομενως μπορουμε αν θελουμε.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λέμε εθελοντές, δεν ενοούμε συγκεριμένη ομάδα, αλλά τους ανθρώπους που βοηθούν άλλους ανθρώπους και προσφέρουν γενικά στην κοινωνία, αφιλοκερδώς. Όλους αυτούς όμως θα πρέπει να τους συντονίζει κάποιος. Σαν μέλος της κοινωνίας, ευχαριστώ όποιον προσφέρει έργο, χωρίς αμοιβή, είτε ανήκει σε ομάδα, είτε όχι.

      Διαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΞΕΝΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ,ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ,ΕΙΤΕ ΝΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ-ΕΙΤΕ.Η ΛΕΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.ΟΜΩΣ ΑΣ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟΕΙΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ,ΤΟ ΣΤΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΛΥΠΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΨΕ,ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΧΑΡΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΝΤΟΠΙΟΙ Η ΞΕΝΟΙ.ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω το φανταζομαι .ομαδα του τακη μοσχου σας συγχαιρω και σας ευχαριστω θερμα.στην επομενη παρασταση θα ειμαι μαζι σας με οποιονδηποτε τροπο.μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.