Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Φάνηκε στο χειροκρότημα..!

Μια καταπληκτική μουσική βραδιά απόλαυσαν Σκοπελίτες και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι βρέθηκαν στον κατάμεστο κινηματογράφο «Ορφέα» για να παρακολουθήσουν την συναυλία του τενόρου Στάθη Καραγιώργου (κλικ), που οργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου.
Ο Στάθης Καραγιώργος, φανερά συγκινημένος πριν αρχίσει να τραγουδά είπε στους θεατές:
«Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος που θα τραγουδήσω απόψε για σας. Είναι η πρώτη επαφή μετά από 21 χρόνια καλλιτεχνικής μου πορείας στην Ευρώπη.
Πρέπει να σας φανερώσω ότι οι μοναδικές εικόνες αιγαιοπελαγίτικης ομορφιάς του νησιού μας μαζί με τον νησιώτικο αυθόρμητο χαρακτήρα των κατοίκων του, ήταν και θα είναι για μένα μία...
από τις κυριότερες πηγές καλλιτεχνικής έμπνευσης που κρατώ μέσα μου σαν πολύτιμη παρακαταθήκη. Σας ευχαριστώ.»
Τον Στάθη Καραγιώργο συνόδεψαν επάξια οι μουσικοί Χρήστος Μητρέντζης, Γιώργος Φάλκος, Κωστής Λεμονής και Βαγγέλης Κοχύλης.
Θερμό και διαρκείας το χειροκρότημα
Οι συμμαθητές του Στάθη Καραγιώργου
Γιάννης Κοχύλης, Μαρία Σοφικίτου, Μάχη Ματή, Σάββας Βλαχάκης
Τάκης Μόσχος - Χρήστος Μητρέντζης
Εθελοντές του Δήμου Σκοπέλου με τον τενόρο Στάθη Καραγιώργο και
τον μουσικό Χρήστο Μητρέντζη

7 σχόλια:

  1. με ποια λόγια μπορώ να πω αυτό που ένοιωσα χθες το βράδυ ακούγοντας τον Στάθη μας να τραγουδάει
    με την υπέροχη φωνή του, τον Χρήστο να βγάζει όλον τον λυρισμό στο μπουζούκι του, τον Γιώργο,
    με την υπέροχη κιθάρα του, τον Κώστα τον Βαγγέλη
    Ευχαριστούμε από καρδιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ονειρεμενη βραδυα.....εχουμε αναγκη τετοιες στιγμες για να ξεχασουμε τη μιζερια μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θερμα συγχαρητηρια στον κ.σταθη καραγιωργο για την αψογη ερμηνεια του.θερμα συγχαρητηρια στους υπεροχους μουσικους χρηστο μητρεντζη, γιωργο φαλκο, κωστη λεμονη και τον μικρο αλλα πολυ δυνατο βαγγελη κοχυλη.απολαυσαμε μια υπεροχη μουσικη βραδια στον πολυ ομορφο σινεμα ορφεα.μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν αρχισε να τραγουδαει ο σταθης καταλαβα αμεσως οτι η εμπειρια θα ηταν μοναδικη.δεν τον ειχα ποτε προηγουμενα ακουσει και ημουν περιεργη.η επιλογη των τραγουδιων (μουσικη και στοιχοιτων καλυτερων μουσικων και ποιητων μας μου θυμησε οτι ειμαι τυχερη που γεννηθηκα ελληνιδα στην ελλαδα.η συγκινηση σε ολη τη διαρκεια της συναυλιαςκαι το χειροκροτημα θερμο και παρατεταμενο.συγχαρητηρια τοσο στον σταθη καραγιωργο οσο και στους αγαπημενους καλιτεχνες χρηστο μητρεντζη,γιωργο φαλκο,κωστη λεμονη και βαγγελη κοχυλη τους οποιους βεβαια ακουω συγχνα.μπραβο για την αφιλοκερδη συμμετοχη οπως εμαθα ολων τους .τους οφειλουμε την μεγαλη χαρα που μας χαρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο παιδια.σταθη χρηστο κωστη γιωργο βαγγελη .σας ευχαριστουμε θερμα για την υπεροχη βραδια.ηταν εκπληξη.συγχαρητηρια.σας ακουω ακομη.σταθη με την υπεροχη φωνη σου και ολον το σεβασμο που απαιτουν τα τραγουδια αυτα,χρηστο με το θαυματουργο σου μπουζουκι κια τα υπεροχα ταξιμια σου, κωστη με τα αρτια γεμισματα αλλα και το ταξιμι,βαγγελη μετις διφωνιες και την αφοσιωση σου σ αυτο που απαιτουσε η εκδηλωση και γιωργο φαλκο που με μαεστρια εδινες και κρατουσες τον ρυθμο μας κατασυγκινησατε .σας ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητηρια θερμα στον εξαιρεικο σταθη καραγιωργο και στους υπεροχους μουσικους χρηστο μητρεντζη,κωστα λεμονη,γιωργο φαλκο και βαγγελη κοχυλη για τις μοναδικες στιγμες που μας χαρισαν .μπραβο για την αψογη συνεργασια , τον συντονισμο και την σεμνοτητα με την οποια αντιμετωπισαν αυτα τατραγουδια. μπραβο στον δημο και στο γραφειο εθελοντισμου.μακαρι να συνεχιστει αυτο και μεις να βοηθησουμε. ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mε το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου ήμουν αρκετά καχύποπτος, αρνητικός και αρνητικός. Tα παίρνω πίσω (όχι στο κρανίο). Mου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μάλλον μπορούμε να αντισταθούμε σ αυτά που συμβαίνουν και με αυτό τον τρόπο.μάλλον μπορούμε να κάνουμε πράγματα που αξίζει τον κόπο αφού τόσοι άνθρωποι αισθάνονται τόσο όμορφα όσο με αυτή την συναυλία.
    Eυχαριστώ θερμά τον Στάθη Καράγιωργα και χαίρομαι για την καριέρα του έστω και εκτός πατρίδας άλλα και για την τόσο σημαντική του πρόσφορα στους συντοπίτες του.ευχαριστώ θερμά και τους υπέροχους μουσικούς που συνεργάστηκαν μαζί του . Mπράβο σ'ολους που συνέβαλλαν στο να απολαύσουμε αυτή την μουσική εκδήλωση.μπράβο και σαυτη την εφημερίδα για ότι έχει κάνει. μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.