Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Σκιάθος / Μοναδική από τη φύση της

SKIATHOS 2012 spot-presentation from TZOUMAS THODORIS on Vimeo.
Ο Πολιτιστικό Σύλλογός «Η Σκιάθος» θέλοντας να προβάλει τις ιδιαίτερες ομορφιές του νησιού, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός σποτ προβολής - παρουσίασης της Σκιάθου. Με δεδομένη την οικονομική κρίση θεωρήθηκε αναγκαία η παραπάνω ενέργεια, η οποία θα ενισχύσει την τουριστική κίνηση και παράλληλα θα προσφέρει στην ποιοτική προβολή του νησιού.
Το σποτ, με τίτλο “Σκιάθος Μοναδική από τη φύση της - Skiathos unique by nature”, εστιάζει σε μια...
συνολική παρουσίαση της Σκιάθου, στον πολιτισμό και την ιστορία της με πολύ μοντέρνα και εντυπωσιακά πλάνα προβάλλοντας τις μοναδικές εναλλαγές των τοπίων, δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όταν το 1979 ο Οδ Ελύτης επισκέφτηκε τη Σκιάθο, έγραψε στην μελέτη του ‘Η μαγεία του Παπαδιαμάντη «κι εδώ συλλογιέται κανείς: πως αυτά τα εξήντα περίπου τετραγωνικά χιλιόμετρα έφτασαν να αποκτήσουν τη σημασία ολόκληρης ηπείρου» αφού η έκταση της φυσικής ομορφιάς του θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια ολόκληρη ήπειρο.
Για τη δημιουργία του σποτ Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου μας, που συνέδραμαν οικονομικά και που χωρίς την συμβολή τους θα ήταν αδύνατη η υλοποίησή του, τους Χάρη και Στεφανία Ξυδιά της εταιρείας Gabari productionsπαραγωγής για την ειδική οικονομική προσφορά.
Θα προωθηθεί για, χρήση στο διαδίκτυο, προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια, τουριστικές εκθέσεις και sites που αφορούν στον τουρισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

4 σχόλια:

  1. Μια χαρά, αλλά αν εξαιρέσεις 3 πλάνα, ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα μπορούσαν νάναι παντού…
    Πούναι η Σκιάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραπλανητικο το βιντεο.. Που ειναι οι χιλιαδες τουριστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το βιντεο ειναι πολυ ομορφο συγχαρητηρια στον συλλογο

    και το νησι στο δυτικο και κυριως βορειο τμημα της ενας παραδεισος

    ενας σκοπελιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.